Η Θεοφανώ αποφασίζει να επιστρέφει στον πύργο παρά τις αντιρρήσεις του Μάρκου στη σειρά Η Μάγισσα, που της ζητάει να μείνει στο μοναστήρι προκειμένου τόσο η ίδια όσο και το μωρό να είναι ασφαλείς τώρα που ξεκινάει ο πόλεμο ενάντια στους Τούρκους. Ωστόσο, η επιστροφή της θα φέρει τα πάνω-κάτω καθώς το μυστικό της περί οραμάτων γίνεται γνωστό σε όλους και όπως είναι φυσικό η Δαμιανή με την Πολυξένη έχουν αναστατωθεί.

Φαίνεται πως η ανησυχία των δύο γυναικών δεν είναι άδικη, καθώς η Θεοφανώ αυτή τη φορά βλέπει σε όραμα τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Το μυστικό της το λέει στον Φρίξο!

Οι δυο τους βρίσκουν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Αντρέι για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό ένοχο.

Κι ενώ η Θεοφανώ θέλει να απαλλαγεί από το χάρισμά της, ο Αντρέι γίνεται μάρτυρας ενός νέου οράματός της με αποδέκτη τον ίδιο. Τότε η Θεοφανώ του λέει ότι είναι Λάσκαρης ενώ βρίσκεται υπό την επιρροή του οράματος. Ο ίδιος συγκλονίζεται καθώς οι υποψίες του ότι ίσως είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη βγαίνουν αληθινές.

Η συμπεριφορά του προς εκείνη, μετά το όραμά της που αφορά στο παρελθόν του, θ’ αλλάξει προκαλώντας την αντίδρασή της! Η Θεοφανώ τον ρωτά τι του έκανε αφού η ίδια όπως είναι γνωστό δεν καταλαβαίνει τι γίνεται εκείνη την ώρα ενώ τον παρακαλεί να μην την αποφεύγει!

Εκείνος την πιάνει από τους ώμους και της διαμηνύει να μην πει κουβέντα σε κανέναν γι αυτό!

Ο Μάρκος που βλέπει από μακριά την εικόνα την παρεξηγεί και πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Αντρέι και Θεοφανώ με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος από τη ζήλια του. Πιάνει τον Αντρέι και του λέει αν πρέπει να μάθει κάτι για εκείνον και τη Θεοφανώ για να πάρει την απάντηση ότι δεν τον καταλαβαίνει!

Ο Μάρκος συνεχίζει και του λέει να μην τον ξαναδεί κοντά της βάζοντας τον Αντρέι σε υποψίες για το ενδιαφέρον του Μάρκου προς τη Θεοφανώ.

Το ίδιο εριστικός και προσβλητικός είναι και με τη Θεοφανώ που της λέει ότι δε θα δεχτεί άλλον για πατέρα του παιδιού. Έτσι, το ένοχο μυστικό γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο μιας και τον κρυφακούν!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

F1 Άμπου Ντάμπι : Η Mercedes ανακοινώνει αντικαταστάτη του Χάμιλτον για το Grand Prix Abu Dhabi

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή έβαλε τέλος στη μάνα της Θεοφανώς