Ο Μάρκος έχει αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Αντρέι προς τη Θεοφανώ στη σειρά Η Μάγισσα και η ενεργή συμμετοχή του Ρώσου ευγενούς στη διάσωσή της από τους Τριβολαίους έχει επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Ο Αντρέι από την πλευρά του ποτέ δεν συμπάθησε τον διάδοχο των Λασκαραίων.’Ετσι, τώρα η ολοφάνερη αντιπαλότητα ανάμεσά τους ξεσπάει και λίγο θέλει να βγει εκτός ελέγχου.

Η Ρηνιώ αποκαλύπτει στον θείο της τον Κανέλο τα τρυφερά της αισθήματα για τον Αντρέι και εκείνος αιφνιδιάζεται, μια και ξέρει ότι στην πραγματικότητα είναι… πρώτα ξαδέλφια! Στο μεταξύ, η Κερασίνα επιβεβαιώνει ότι ο Τζανής με τη Μεταξία έχουν παράνομο δεσμό, κάτι που φέρνει απρόσμενες εξελίξεις, ενώ ο Μόφορης προχωρά σε μια παράτολμη κίνηση, που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο.
Η Κυπριανή δεν διστάζει να αποκαλύψει κάτι στη Δαμιανή, που μπορεί να οδηγήσει τις δύο οικογένειες σε επικίνδυνους δρόμους σύμφωνα με το Τηλέραμα, ενώ η παράτολμη κίνηση του Μόφορη τον φέρνει σε σύγκρουση με τον Σπήλιο, προμηνύοντας αναταράξεις και απρόβλεπτες συνέπειες στον πύργο των Γερακάρηδων. Παράλληλα, ο Σπήλιος λαμβάνει μια επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή…

Στο μεταξύ, ο Βρώτσος φτάνει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου του βρέφους και αποφασίζει να προσεγγίσει φιλικά τη νούμερο ένα ύποπτη, την Πολυξένη, με σκοπό να ξεσκεπάσει κάποια στιγμή τόσο την ίδια όσο και αυτούς που της έδωσαν την αποτρόπαιη εντολή. Η Θεοφανώ παίρνει μια μεγάλη απόφαση: να μιλήσει στον Μάρκο για τα αληθινά αισθήματα που τρέφει πλέον για εκείνον, γυρίζoντάς του την πλάτη. Ο ίδιος όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη !

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ξεψυχάει και η Ιουλία συλλαμβάνεται!

F1 News: Το φαινόμενο Lewis Hamilton γίνεται η αφορμη η FIA να λάβει μέτρα

Παγιδευμένοι: Χαμός με τον Αλέκο-Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του!