Δυσαρέσκεια και απογοήτευση έχει προκαλέσει στους Λασκαραίους η συμπεριφορά του Μάρκου στη σειρά Η Μάγισσα, από τότε που ανέλαβε την αρχηγία της οικογένειας.

Η υπεροπτική συμπεριφορά που έχει και οι κακές αποφάσεις που παίρνει, αφήνει συνεχώς εκτεθειμένη την οικογένεια των ισχυρών καπεταναίων της Μάνης, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις και εν συνεχεία την αποπομπή του από τη θέση του αρχηγού.

Ο επόμενος διάδοχος είναι ο Τζανής και έτσι το όνειρο του ίδιου, αλλά και της μητέρας του, της Δαμιανής γίνεται πραγματικότητα.

Πολλές φορές η Αναστασία είχε επιστήσει την προσοχή του Μάρκου για τη Δαμιανή και για το γεγονός πως όσο και αν τον αγαπάει σαν παιδί της, ποτέ δεν τον είδε και τον αντιμετώπισε σαν γιο της και πως το κύριο μέλημά της ήταν, είναι και θα είναι να «αναδείξει» τον Τζανή.

Ο Μάρκος ποτέ δεν έδωσε σημασία στα λόγια της και πάντα τη θεωρούσε υπερβολική και καχύποπτη με τη δεύτερη μητέρα του, εξαιτίας της κόντρας που έχουν οι δύο γυναίκες για την καρδιά του Μιχαήλ.

Παράλληλα, ο Μάρκος τυφλωμένος από την αγάπη του για τη Θεοφανώ, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο που εκθέτουν τους Λασκαραίους, όπως φυσικά και οι λάθος αποφάσεις που παίρνει ως καπετάνιος της φαμίλιας.

Η δυσαρέσκεια σε όλους είναι εμφανής. Ακόμα και ο Κανέλλος, που είναι ο πιο ανοιχτόμυαλος στον πύργο, έχει αρχίσει να ενοχλείται με τον ανιψιό του, κι ενώ ο Μιχαήλ ανοιχτά πλέον ζητάει τη θέση του πίσω.

Το ένα λάθος φέρνει το άλλο και ύστερα από απαίτηση όλων, ο Μάρκος αναγκάζεται να παραιτηθεί της θέσης του και αυτή την παίρνει ο Τζανής.

Η Δαμιανή με έμμεσο τρόπο κατάφερε να πείσει τον Μιχαήλ πως ο γιος του είναι ένας ικανός και άξιος για τη θέση του αρχηγού των Λασκαραίων.

Μπορεί κι εκείνος να έκανε λάθη στο παρελθόν, όσον αφορά κυρίως τη Μεταξία, αλλά στα θέματα της οικογένειας βάζει το καλό της φαμίλιας πάνω απ όλα και όλους. Κι αυτός ήταν ο κρυμμένος άσος στο μανίκι του που τελικά του έφερε τον πολυπόθητο τίτλο.

Η σχέση ανάμεσα στα αδέλφια εντείνεται ακόμα περισσότερο μετά από αυτή την εξέλιξη, καθώς τώρα ο Μάρκος αναγκάζεται να είναι υπό του μικρού του αδελφού, ενώ και ο Τζανής από την άλλη παίρνει ουσιαστικά το αίμα του πίσω για την υποτιμητική συμπεριφορά που του έδειξε ο Μάρκος όλο αυτό τον καιρό.

Η Μάγισσα: Δείτε το τελευταίο τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα όσα συμβούν θα διαλύσουν την Ιουλία-Άλλος άνθρωπος ο Προβιός!

H χωριάτισσα που γουστάρει να σκαρφαλώνει σε μεγάλα Monster truck VIDEO

Η Παραλία: Ανατροπή με τον Χάρι-Αυτά που μαθαίνει για τη μητέρα του τον σοκάρουν!