Όπως γνωρίζουμε ήδη, η Θεοφανώ είναι η άγνωστη αδερφή του Σπήλιου στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα. Μάλιστα, στα πρώτα επεισόδια της σειράς είχαμε δει τη μητέρα της Θεοφανώς, την Αναχίτ, η οποία κρυβόταν σε μία σπηλιά κυνηγημένη από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν κακό τόσο στην ίδια όσο και στο νεογέννητο μωρό της.

Η Αγάθη μαζί με τον Μανώλη την είχαν εντοπίσει τυχαία και μάλιστα είχαν σοκαριστεί όταν είδαν τα νεκρά πουλιά γύρω από το βρέφος. Μια πράξη προστασίας του μωρού της. Η Θεοφανώ, που έμαθε σε μεγάλη πια ηλικία τη σοκαριστική αλήθεια για τη μητέρα της, θέλησε πάση θυσία να μάθει ποιος ήθελε να κάνει κακό και γιατί. Τότε ένα όραμα την οδήγησε στην οικογένεια Γερακάρη χωρίς ακόμα ωστόσο να έχει καταλήξει κάπου!

Οπωs έχουμε ήδη δει, ο Μισέλ σ’ ένα από τα σεντούκια του πατέρα τού Σπήλιου είχε βρει κομμένα ξυλαράκια ενωμένα μεταξύ τους σαν αυτά που είχε η Αναχίτ και χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κάνει τα μαγικά της.

Μαζί με αυτά βρίσκει κι ένα  γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει από την Κυπριανή επιπλέον στοιχεία για την Αναχίτ προκειμένου να την εντοπίσει, όπως η ίδια η Γερακάρισσα του ζήτησε.

Στα νέα επεισόδια της χρονιάς θα δούμε σε flashback πως η Κυπριανή τελικά κατάφερε και εντόπισε την Αναχίτ και το όραμα της Θεοφανώς, που είδε τη μάνα της να καίγεται, τελικά ήταν αληθινό.

Η ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων είχε ανακαλύψει πως η Αναχίτ ήταν ερωμένη του άντρα της και μάλιστα κουβαλούσε στα σπλάχνα της το νόθο παιδί του. Η Κυπριανή τρελάθηκε από τη ζήλια της και κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να τιμωρήσει τόσο εκείνη όσο και το μωρό.

Τελικά κατάφερε να βρει μόνο την Αναχίτ, την οποία και την έκαψε ζωντανή! Όσο για την τύχη του βρέφους; Δεν έχει ιδέα τι απέγινε και φυσικά δεν πάει το μυαλό της ότι βρίσκεται τόσο πολύ κοντά της.

Η μεγάλη αποκάλυψη πως η Θεοφανώ και ο Σπήλιος είναι αδέλφια θα έρθει σε μετέπειτα επεισόδια της σειράς!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ερωτεύεται παράφορα-Τι κρύβει ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης;

Φόρμουλα1: Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο φόρο τιμής στον Μικαέλ Σουμάχερ

Παγιδευμένοι: Τέλος Αγγελική και Σταύρος-Ο λόγος που τον χωρίζει σοκάρει!