Το σχέδιο του Μισέλ στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, να ανακαλύψει τον πολυπόθητο θησαυρό των Γερακάρηδων, να τον κρατήσει για λογαριασμό του και να το σκάσουν μαζί με τη Σκεύω και τα παιδιά της… Όταν το σχέδιό του όμως ναυαγεί, ο ερωτευμένος Γάλλος, που με όπλο την ευφυία του αντιλήφθηκε το κρυμμένο μυστικό του χάρτη, αναγκάζεται να παραδώσει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του. Ακόμα και αυτή του η κίνηση όμως προκαλεί καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.

Το σχέδιο του Κανέλου από την άλλη, στέφεται με επιτυχία και έτσι καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο των Λασκαραfων… Μόνο που δεν φεύγει μόνος. Καθώς κατορθώνει να πάρει όμηρο τον Τζανή, η ένταση είναι τόσο μεγάλη, που τώρα οι ζωές και των δύο κρέμονται από μια κλωστή.

Στο μεταξύ, η Γερακίνα βλέπει τους χειρότερους εφιάλτες της να γίνονται πραγματικότητα. Οι υποψίες της ότι η πεθερά της, η Κυπριανή, βρίσκεται πίσω από τον θάνατο του γιου της, του Πετρούνη, και πως ο ίδιος της ο άντρας, ο Σπήλιος, το ήξερε, επιβεβαιώνονται! Αυτή η τραγική αποκάλυψη τη συντρίβει και ρίχνει οριστικά ταφόπλακα στον γάμο της, ταυτόχρονα όμως φουντώνει τη μανία της για εκδίκηση

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Θεοφανώ. Ανατρέποντας από μόνη της τα σχέδια του Αντρέι να την κλέψει από τον πύργο των Λασκαραίων και να τη σώσει, τώρα είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της, της Αναχίτ, για εκδίκηση όπως αναφέρει το Τηλέραμα!

Παράλληλα, η χειρότερη πράξη της Δαμιανής, η εντολή που έδωσε στην Πολυξένη να πνίξει το ίδιο της το εγγόνι, έρχεται στο φως ανατρέποντας τα πάντα…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νευρικός κλονισμός για την Αμαλία-Γιατί κρύβεται από τον Ντίνο;

Survivor 22/3: Τι κάνουν τα βράδια στο δάσος Σταυρούλα και Περπατάρης;

Ψυχοκόρες: Πέφτει θύμα αποπλάνησης-Την ξεμοναχιάζει και εκείνη σοκάρεται!