Στο επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα, αποκαλύφθηκε ότι η Δαμιανή με την βοήθεια της Πολυξένης, σκοτώσε το μωρό που γέννησε η Μεταξία. Η νόμιμη γυναίκα του Μιχαήλ έκανε αυτή την πράξη, προκριμένου να μην αποκαλυφθεί ότι το μωρό που γέννησε η Μεταξία δεν είναι του Μάρκου αλλά του Τζανή.
Όπως είδαμε, η Δαμιανή ζει τραγικές στιγμές μιας και με την αποκάλυψη του ονόματος του ιδιοκτήτη του κλειδιού με την μπλε κλωστή, αρχίζει να φοβάται ότι γρήγορα θα αποκαλυφθεί η δολοπλοκία της!

Καταλαβαίνει πως ο κλοιός γύρω της αρχίζει να στενεύει και έτσι σχεδιάζει μία νέα συνωμοσία, προκειμένου να σώσει τόσο τον γιο της όσο και τον ίδιο της τον εαυτό.

Ο λόγος για την Μεταξία την οποία η Δαμιανή έχει προειδοποιήσει πως, αν αντιληφθεί το παραμικρό θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Και η Γερακάρισσα όμως που επίσης έμαθε όλη την αλήθεια, της έχει πει ότι θα την σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια.

Στο μεταξύ η Μεταξία ζει τις χειρότερες στιγμές της μιας και ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια και η ίδια όχι μόνο δεν μπορεί να αντιδράσει αλλά πρέπει να κρύψει και το θυμό της.

Αυτό όμως που έρχεται κανείς δεν μπορεί να το περιμένει και ειδικά η Δαμιανή που θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στην ζωή της καθώς θα αποκαλυφθεί πως εκείνη σκότωσε το μωρό. Πολλές φορές την έχουμε δει να πηγαίνει στην άκρη των τειχών και να σκέφτεται την επόμενη κίνησή της. Θα καταφέρει να βάλει τέλος στη ζωή της;

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος τρεις αγαπημένες σειρές-Όλο το παρασκήνιο

Fernando Alonso εναντίον Sergio Perez πόσο «τρελά κοντά» ήταν ο τερματισμός

Έρωτας Φυγάς: Στο νοσοκομείο ο Στέφανος-Τέλος ο Φάνης-Τον «καθαρίζει» ο Μάρκος!