Στην προσπάθειά του να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στη Μαργέτα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ο Στέφανος καταλήγει στο νοσοκομείο. Η Μαργέτα και η Άννα εντοπίζουν έναν άντρα που ίσως τις παρακολουθεί και τρομοκρατούνται, ενώ ο Κοντογιάννης, που δεν θεωρείται ύποπτος για τον φόνο του παπά, συνεχίζει ακάθεκτος τα δολοφονικά του σχέδια, με στόχο αυτή τη φορά να βγάλει από τη μέση όσους τον πόνεσαν.

Η άφιξη της Ουρανίας στο Κιάρι δεν αρέσει καθόλου στη Γεωργία, η οποία την αντιπαθεί πολύ και δεν διστάζει να το δείξει. Η Ουρανία έχει έρθει με σκοπό να πείσει την Αλεξάνδρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιάσονα, όμως η Αλεξάνδρα δεν είναι έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο. Για την ώρα, παίρνει τη Θέση της πεθεράς της στο Κιάρι, όσο εκείνη συνεχίζει να κρύβεται στην Αθήνα μαζί με την Άννα.

Ωστόσο, ο εύθραυστος κόσμος της Μαργέτας διαλύεται, όταν μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής… Τώρα που είναι μακριά του, αγωνιά ακόμη περισσότερο για την τύχη του και περιμένει πώς και πώς να ακούσει ένα καλό νέο, δυστυχώς όμως αυτό δεν γίνεται ποτέ… Την ίδια στιγμή, η Νότα, μετά την επίθεση εναντίον της Αλεξάνδρας, -δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο νοσοκομείο μπροστά στους δημοσιογράφους, αν και η συμφωνία που έκανε την αναγκάζει να ανακαλέσει τις αρχικές δηλώσεις της για τον ένοχο.

Τέλος, κι ενώ η Γεωργία καταφέρνει να κρατά την εγκυμοσύνη της κρυφή σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV, η εγκυμοσύνη της Ευγενίας αποκαλύπτεται σοκάροντας τον Μάρκο, ο οποίος αμφισβητεί ανοικτά ότι είναι ο πατέρας. Μάλιστα, υποψιάζεται πως ο εραστής της γυναίκας του είναι ο Φάνης κι αυτό φέρνει τους δύο άντρες αντιμέτωπους.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος πασίγνωστο πετυχημένο στέλεχος – Αυτός είναι

F1 Brazil: Η αυλαία του Βραζιλιάνικου GP κλείνει με εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώρο

STAR: Τέλος πασίγνωστη εκπομπή λόγω κόστους;