Η Κερασίνα στη Μάγισσα αποδεικνύεται, τελικά, πολύ πιο δυναμική από όσο περίμεναν οι Λασκαραίοι και έτσι στέλνει τον Τζανή εξορία και η Μεταξία τα χάνει όλα! Μάλιστα στην προσπάθειά της να ξεσκεπάσει την απιστία του με τη γυναίκα του αδελφού του στην οποία βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Η Κερασίνα πιάνει τον Τζανή και τη Μεταξία να κάνουν έρωτα και τρελαίνεται. Στην αρχή κλείνεται στον οντά της και, απελπισμένη καθώς είναι, σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της. Τελικά, επικρατεί η λογική κι αποφασίζει, αντί να τιμωρήσει τον εαυτό της, να τιμωρήσει εκείνους. Έτσι, κατά τη διάρκεια του δείπνου, αποκαλύπτει σε όλη την οικογένεια αυτό που είδε. Βέβαια, το παράνομο ζευγάρι προσπαθεί να τη βγάλει ψεύτρα, ενώ και η Δαμιανή παίρνει το μέρος τους και την κατηγορεί για συκοφαντία, με αποτέλεσμα να μην την πιστεύει κανείς.

Ο Αντρέι, που δεν αντέχει να βλέπει αυτή την υποκρισία, βγαίνει μπροστά και αποκαλύπτει ότι κι αυτός το γνωρίζει, όπως και ότι αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό! ‘Επειτα από αυτή την εξέλιξη, ξεσπάει πόλεμος στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Τζανής κλείνεται στο μπουντρούμι και η Μεταξία αντιμετωπίζει το μένος του άντρα της. Μέσα από αυτή την ιστορία βγαίνει ξανά στο προσκήνιο και η δολοφονία του βρέφους. Ο Αντρέι και ο Κανέλλος αναλαμβάνουν να ανακρίνουν τον Τζανή. Εκείνος επιμένει πως δεν έχει καμία ανάμειξη με τη δολοφονία του μωρού, αλλά παραδέχεται πως η μητέρα του γνώριζε για την παράνομη σχέση τους. Ο Κανέλλος καταλαβαίνει ότι η Δαμιανή παίζει διπλό παιχνίδι κι απογοητεύεται μαζί της. Οσο για τη Δαμιανή, βλέπει το τέλος της να πλησιάζει κι είναι σαν το θηρίο στο κλουβί. Μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει άραγε για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια;

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!