Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα, ο Αντρέι καταφέρνει να βρει την εξαφανισμένη Θεοφανώ και μαζί αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να βρούνε πληροφορίεs για τον πατέρα της. Μόνο που ο κίνδυνος παραμονεύει καθώς ο υπηρέτης τής Κυπριανής, που την έχει εντοπίσει, τους παρακολουθεί με σκοπό να τη σκοτώσει, όπως διέταξε η κυρά του.

Η κοπέλα πέφτει στα χέρια του αδίστακτου άντρα, ενώ ο Αντρέι στα χέρια των Τούρκων, απ’ όπου καταφέρνει να ξεφύγει. Στη διαδρομή για να βρει την αγαπημένη του θα μάθει τη συνταρακτική αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας της Θεοφανώς.

Την ίδια ώρα, εκείνη για ακόμα μια φορά σώζεται από το χάρισμά της και όταν βρίσκει τον αγαπημένο της έρχεται αντιμέτωπη με μια συνταρακτική αποκάλυψη. Ο Αντρέι της λέει ότι 0 Θράσος Γερακάρης είναι ο πατέρας της και το σοκ είναι τεράστιο. Μαζί επιστρέφουν και πάλι στον καταυλισμό των Τσιγγάνων και εκεί η Θεοφανώ από το σοκ που υπέστη θα γεννήσει πρόωρα ένα κοριτσάκι!

Η ίδια είναι ευτυχισμένη που κρατάει το παιδί της στην αγκαλιά, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο δρόμο ν’ ακολουθήσει: Της εκδίκησης ή μιας καινούριας ζωής μακριά απ όλους;

Τελικά ο Μάρκος καταφέρνει να την εντοπίσει και παρόλο που της είχε υποσχεθεί πως αν γεννήσει κορίτσι θα την αφήσει να φύγει μακριά από τον πύργο, εκείνος την παίρνει μαζί με το μωρό και τους γυρίζει πίσω, παρά τις προσπάθειες του Αντρέι ν’ ανατρέψει την κατάσταση. Μετά από αυτό κι ενώ οι σειριές των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων μέρα με τη μέρα οδηγούνται στα άκρα, ένας καινούριος γδικιωμός φαίνεται πως είναι προ των πυλών…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αποκάλυψη σοκ-Ποιος τελικά λέρωσε τα χέρια του με το αίμα του Προβιού;

Έρχεται «θερμό» καλοκαίρι: «Σφαγή» αιωνίων για τον Αντετοκούνμπο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Επεισοδιακός γάμος-Αυτή που θα μπει στην εκκλησία θα τους παγώσει όλους!