Ο Μάρκος αναγκάζει τη Θεοφανώ να επιστρέψει με το παιδί τους στον πύργο στη σειρά Η Μάγισσα και ο ερχομός της εκεί θα φέρει νέες αναταραχές. Ο Αντρέι, από την άλλη, δεν έχει σκοπό να επιτρέψει να αφήσει τη Θεοφανώ να ζήσει μια ζωή που δεν θέλει. Έτσι μαζί με τον Μπακού βρίσκει καταφύγιο στην σπηλιά του Τζανέτου και ετοιμάζει προσεκτικά και μεθοδευμένα τα νέα του σχέδια. Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του, έστω και μετά θάνατο. Ο ίδιος λέει αποφασισμένος πριν επιτεθεί στον Μάρκο ότι είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, του πρώτου αρχηγού των Λασκαραίων και εκείνος θα πάρει τα ηνία! Προσεγγίζει όλους τους καπεταναίους της περιοχής και τους συστήνεται, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθειά τους για να πάρει τα αξιώματα που του αναλογούν. Κάποιοι τάσσονται υπέρ του, όμως, κάποιοι άλλοι δεν βλέπουν με καλό μάτι το γεγονός ότι μπορεί να γίνει καπεταναίος.

Στο μεταξύ, η κατάσταση με τη Μεταξία στον πύργο των Λασκαραίων έχει γίνει πια αφόρητη. Και η παρουσία της Θεοφανώς εκεί δεν βοηθάει την κατάσταση. Ετσι, ο Μάρκος αποφασίζει να χωρίσει τη γυναίκα του φέρνοντας έναν νέο κύκλο αντιδράσεων. Ο πατέρας του τού λέει ότι δεν μπορεί να χωρίσει γιατί είναι ντροπή αλλά εκείνος του λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει γιατί η Μεταξία είναι τρελή και παρανοϊκή και είναι σίγουρος ότι θα κάνει κακό στο παιδί του!

Έτσι ανακοινώνει τον χωρισμό του από εκείνη και αυτό δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις του με τους Γερακάρηδες.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

F1 Verstappen Marko: Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις νέα ρεκόρ με μια αδύναμη Mercedes

Famagusta: Καταγγελία για τη σειρά-Τέλος από το MEGA;