Η δολοφονία του Πετρούνη στη σειρά Η Μάγισσα, έχει αλλάξει τη Γερακίνα. Η ισχυρή γυναίκα μπορεί να έχασε άλλα τρία παιδιά όμως αυτή τη φορά είναι διαφορετικά αφού το «στερνό» της είναι σίγουρη πως δολοφονήθηκε και δε σκοτώθηκε σε κάποια μάχη! Μπορεί να προσπάθησαν να την πείσουν πως ο Πετρούνης αυτοκτόνησε από τύψεις αλλά εκείνη σαν μάνα έχει ισχυρό το ένστικτό της και είναι σίγουρη πως ο γιος της δολοφονήθηκε! Η νούμερο ένα ύποπτη για τον φόνο του είναι η πεθερά της, η Κυπριανή, ενώ από το μυαλό της δεν φεύγει και η σκέψη πως ο Σπήλιος είχε γνώση τού τι θα συμβεί και δεν προσπάθησε να το εμποδίσει! Η Γερακίνα είναι αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, όποιο κι αν είναι το κόστος, χωρίς να διστάσει να βάψει τα χέρια της με αίμα, όπως άλλωστε έκανε και με τον έναν υπηρέτη της Κυπριανής.

Η κατάσταση όλη αυτή έχει κάνει τη Γερακίνα να είναι αγανακτισμένη από την οικογένειά της, που διψάει συνεχώς για αίμα. Αγαπάει τον άντρα της, αγαπάει τα παιδιά της, αλλά παράλληλα δεν εθελοτυφλεί στα σφάλματά τους και μπορεί να διακρίνει το σωστό και το λάθος. Ετσι έκανε και με τη Μεταξία, που ξέρει ότι έχει σφάλει οικτρά με την παράνομη σχέση της με τον Τζανή, αλλά από την άλλη, σαν μάνα που είναι, παλεύει να τη σώσει. Όπως και για τον Θράσο, το μοναδικό αγόρι που της απέμεινε, γνωρίζει πολύ καλά πόσο σκληρός και άγριος είναι. Και κυρίως απέναντι στη γυναίκα του, τη Σκεύω.

Επιστρέφοντας στον πύργο η Γερακίνα γνωρίζει πολύ καλά τι έχει συμβεί με Μισέλ και Σκεύω.

Η ίδια είναι σίγουρη πως η νύφη της δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να απατήσει τον άντρα της και πιστεύει στα λόγια της. Μέχρι που μπροστά της αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό, αφού η Γερακίνα πιάνει στα πράσα τον Μισέλ και τη Σκεύω. Ξέρει, όμως, πως αν αποκαλύψει τα όσα είδε θα γίνει φονικό και έτσι επιλέγει να λύσει μόνη της το θέμα. Αρχικά κατσαδιάζει τη νύφη της και φυσικά απειλεί τον Γάλλο αρχαιολόγο να μείνει μακριά της και να μην τολμήσει να πλησιάσει τη Σκεύω ποτέ ξανά. Ομως, στην πορεία η Γερακάρισσα θα αλλάξει στάση. Αφορμή για όλο αυτό θα σταθεί το γεγονός πως βλέπει πόσο υποφέρει η Σκεύω στα χέρια του Θράσου, αλλά και το μέλλον που Θα έχει δίπλα σ’ έναν τραμπούκο άντρα.

Παρόλο που είναι  γιος της, ξέρει πως είναι σκληρός και δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για τη μητέρα των παιδιών του. Παράλληλα, η κατάσταση με τους Λασκαραίους έχει φτάσει στο απροχώρητο και η μυρωδιά του θανάτου εξαπλώνεται σε όλη τη Μάνη. Ετσι κάνει τη μεγάλη ανατροπή και αποφασίζει να βοηθήσει τη Σκεύω να σώσει τον εαυτό της, αλλά και τα παιδιά της. Ξέρει ότι με τον Μισέλ ζει έναν μεγάλο έρωτα και έτσι αποφασίζει να τους φυγαδεύσει προκειμένου να φύγουν μακριά σε άλλον τόπο, ελεύθεροι και χωρίς τον φόβο ότι θα πεθάνουν.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κόντρα Φίλιππου και Βασιλική-Η Αρετή ο λόγος-Πώς θα αντιδράσει;

Ρεάλ Μαδρίτης: Η φωτογραφία του Ροντρίγκο που έγινε viral και θέλει να ξεχάσει! (pic)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή με το ζευγάρι- Η Ιουλία ερωτεύεται τον Γιωργίκη