Η Μάγισσα: Ανατροπή-Ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου!

Η Μάγισσα: Ανατροπή-Ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου!

Επόμενα Επεισόδια

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη ζωη του Αντρέι Σιντόροφ που εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της οικογένειας Λάσκαρη στη σειρά Η Μάγισσα,
Συντάκτης:

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη ζωη του Αντρέι Σιντόροφ που εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της οικογένειας Λάσκαρη στη σειρά Η Μάγισσα, αλλά φαίνεται πως η μοίρα παίζει τα δικά της περίεργα παιχνίδια και τελικά ο ερχομός του στον πύργο μόνο τυχαίος δεν ήταν τελικά!

Σύμφωνα με το Τίνί Σίριαλ, ο μυστηριώδης Ρώσος αξιωματικός είναι ο μονοχογιός του Τζανέτου Λάσκαρη, την ύπαρξη του οποίου κανείς στην οικογένεια δεν γνώριζε, ενώ φυσικά ούτε και ο ίδιος το ήξερε!

Πρώτος απ όλους θα το ανακαλύψει ο ίδιος ο Αντρέι, που μέσα από δική του τυχαία έρευνα θα μάθει πως όλη του τη ζωή πίστευε λάθος άνθρωπο για πατέρα του και πολύ αργότερα στην οικογένεια Λάσκαρη. Φυσικά μια τέτοια αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω-κάτω καθώς οι ισορροπίες θα αλλάξουν δραματικά, αφού ο Αντρέι είναι ουσιαστικά ο πραγματικός κληρονόμος και αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη, ως πρωτότοκος -και μοναδικός- γιος του Τζανέτου!
Η ανακάλυψη που θα κάνει ο Αντρέι και θα έχει να κάνει με τη δική του ζωή, θα ξεκινήσει από τον Κανέλλο. Ο τελευταίος, συγκλονισμένος ακόμα από τον χαμό του αδελφού του, του Τζανέτου. θα μιλήσει στον Ρώσο αξιωματικό για ιστορίες από το παρελθόν του αγαπημένου του αδελφού. Ενα από αυτά που θα του πει θα «χτυπήσει καμπανάκι» στον Αντρέι και θα τον αναστατώσει. Συγκεκριμένα, θα αφορά έναν μεγάλο έρωτα που είχε ο Τζανέτος με κάποια Σοφία, όπως έλεγαν και τη μητέρα του Αντρέι.

Οταν ο Κανέλλος μπαίνει σε λεπτομέρειες για το ποια ήταν η Σοφία και από πού προερχόταν ο έρωτας του αδελφού του, αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια του παζλ. Παράλληλα, ο Αντρέι έχει ήδη αναφέρει πως ποτέ δεν πήρε αγάπη από τον Ρώσο πατέρα του και ποτέ ο ίδιος δεν κατάλαβε γιατί του φερόταν τόσο σκληρά και του έλεγε ότι θα τον «στείλει από εκεί που ήρθε». Μέχρι που η υποψία τρυπώνει σαν σαράκι στην ψυχή του και αποφασίζει να ψάξει αν πράγματι ήταν πατέρας του. Και η αλήθεια τελικά δεν θα αργήσει να φανεί και μέσα από έρευνα που κάνει βρίσκει ακράδαντα στοιχεία πως η μητέρα του είχε σχέση με τον Τζανέτο και πως περίμενε το παιδί του, όταν εκείνος χάθηκε και θεωρήθηκε νεκρός!

Για να αποφύγει την κατακραυγή της κοινωνίας, η ίδια αναγκάστηκε να παντρευτεί με τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ, ο οποίο αναγνώρισε μεν το παιδί της σαν δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε σαν δικό του! Ο Αντρέι έχει πια όλα τα στοιχεία στα χέρια του που θα τον κάνουν κυρίαρχο της Mάvης! Ομως, τι στα αλήθεια θα συμβεί όταν αποκαλυφθεί ένα τόσο συγκλονιστικό μυστικό που θα ταράξει συθέμελα την οικογένεια Λάσκαρη;

Η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο και θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή! Ο Μάρκος δεν θα έχει πια κανένα δικαίωμα να είναι αρχηγός, κάτι που θα προκαλέσει την αντίδραση του Μιχαήλ!

Από την άλλη ο Κανέλλος θα στηρίξει τον ανψιό του και γιο του αγαπημένου του αδελφού, και αυτό θα τον φέρει σε ρήξη με τον Μιχάηλ. Παράλληλα με όλα αυτά, ο Αντρέι θα έρθει κοντά ερωτικά με τη Θεοφανώ, η οποία μέχρι και εκείνη τη στιγμή θα είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο. Μόνο που δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι μαζί του και έτσι ο Ρώσος αρχίζει να την κερδίζει μέρα με τη μέρα. Εννοείται πως όταν αυτό πέσει στην αντίληψη του Μάρκου θα τον εκνευρίσει και θα ανοίξει νέο πόλεμο με τον ξάδελφό του τόσο για την αρχηγία της οικογένειας όσο και για την καρδιά της Θεοφανώς.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εκβιάζει τον Παρασκευά-Τέλος η Αντωνία-Την απολύει η Ισμήνη!

F1 Las Vegas: Ο Lewis Hamilton τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον Toto Wolff

Σασμός: Αντώνης τέλος-‘Ετσι θα παραιτηθεί-Σκληρή κόντρα για Μαρίνα και Αντρέα

 

Facebook Share: %CE%97+%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%3A+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%9F+%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%B9+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%21 Facebook Share: %CE%97+%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%3A+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%9F+%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%B9+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%21 Facebook Share: %CE%97+%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%3A+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%9F+%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%B9+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%21