Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής Η Μάγισσα. Σύμφωνα με όσα θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια, η Θεοφανώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και τρομοκρατείται. Ωστόσο, εξομολογείται το μυστικό της στον Φρίξο κι εκείνος της προτείνει ένα σχέδιο προκειμένου να μην καταλάβει κανείς πως το μωρό είναι του Μάρκου, καθώς τότε οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

Όμως ο Μάρκος ανακαλύπτει όσα σχεδιάζουν και αντιδρά έντονα. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη Θεοφανώ ούτε να επιτρέψει να τη χάσει. Γι’ αυτό και της προτείνει να φύγουν μαζί και να κάνουν μία νέα αρχή οι δυο τους μακριά από τη Μάνη. Άλλωστε, το μόνο που έχει σημασία για τον Μάρκο είναι η Θεοφανώ και το να είναι μαζί της. Εκείνη, αν και στην αρχή διστάζει, δέχεται. ‘Ετσι, τις επόμενες ημέρες, αρχίζουν τις προετοιμασίες για να το σκάσουν, προσπαθώντας να μην κινήσουν την παραμικρή υποψία.

‘Οσο όμως η Θεοφανώ κάνει σχέδια για το μέλλον της με τον Μάρκο, η σχέση της με την Αγάθη φτάνει στα άκρα. Μάλιστα, η καλόγρια σύμφωνα με το MyTV, θα πάρει μια απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά προδίδοντας την εμπιστοσύνη της Θεοφανώς.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει στο Ιερατείο ότι η κοπέλα βλέπει οράματα και γκρεμίζει όλα τα όνειρά της για να φύγει με τον αγαπημένο της. Πράγματι, λίγο μετά, η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη μετον χειρότερο εφιάλτη της, καθώς αναγκάζεται να ομολογήσει το «χάρισμά» της στο Ιερατείο, μετά τις αποκαλύψεις της Αγάθης. Τα πράγματα για εκείνη θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως περίπλοκα, ενώ ο Μάρκος, ο οποίος δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τη Θεοφανώ για να το σκάσουν!

Εν τω μεταξύ, τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ αλλά και τα λάθη του παρελθόντος οδηγούν σε μια απρόσμενη απόφαση. Μια απόφαση που θα τον φέρει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, που αφορά τους γιους του, τον Μάρκο και τον Τζανή. 0 Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει τα ηνία σε έναν εκ των δύο.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νέο σοκ-Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη!

Viral: Αεροπλάνο στα Κανάρια νησιά είχε την πιο τρομακτική προσγείωση! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος του Στέφανου πλησιάζει-Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!