Τραγικό θα είναι το τέλος της Κυπριανής με τη Θεοφανώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα αφού φαίνεται πως η προφητεία της τσιγγάνας θα βγει αληθινή. Συγκεκριμένα, της είχε πει: «Ούτε εσύ ούτε το παιδί θα ζήσετε. Εχεις μία ευκαιρία να μη συμβεί τίποτα από αυτά. Πρέπει να πολεμήσεις το κακό και να μην το αφήσεις να θεριέψει. Μόνο έτσι θα γλιτώσεις κι εσύ και το σπλάχνο σου. Θα πολεμήσεις με το όπλο που έχεις, χρησιμοποίησε το χάρισμά σου».

Ωστόσο την τελευταία στιγμή η κοπέλα θα αποφασίσει να αλλάξει τη μοίρα του παιδιού της προκειμένου να το σώσει! Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Τζανής εισβάλλει με τους Γερακάρηδες στον πύργο των Λασκαραίων και αναλαμβάνει τα ηνία της σειριάς του. Από τη μυστική είσοδο που ξέρει ο νεαρός Λάσκαρης, οδηγεί τον Σπήλιο και τους άντρες του μέσα στον πύργο των αντιπάλων τους και τους πιάνουν κυριολεκτικά στον ύπνο. Όποιος εμφανίζεται μπροστά στους Γερακάρηδες θανατώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η Θεοφανώ με το μωρό κρύβονται στον πύργο μέχρι που ο Τζανής με τον Σπήλιο την εντοπίζουν και την κλείνουν στο μπουντρούμι. Η ζωή μάνας και παιδιού κρέμεται από μία κλωστή καθώς όλοι θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση. Πρώτη και καλύτερη φυσικά η Κυπριανή αλλά η Δαμιανή διαφωνεί.

Η Θεοφανώ ζητά ως τελευταία χάρη να τη σκοτώσουν στο Ταίναρο, εκεί που έκαψαν και τη μάνα της. Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες συμφωνούν. Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για τη θανάτωσή της, την τελευταία στιγμή καταφέρνει να ξεφύγει τον κίνδυνο καθώς εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική της συγγένεια με τον Σπήλιο, ο οποίος και τη σώζει.

Ο πόλεμος με τους Γερακάρηδες μαίνεται και η Θεοφανώ εκμεταλλευόμενη το χάρισμά της γλιτώνει ξανά και εξαφανίζεται με το μωρό της. Η Κυπριανή λυσσά να τους βρει.

Η Κυπριανή καταφέρνει να την εντοπίσει μαζί με το μωρό. Στο μυαλό της Θεοφανώς έρχονται τα λόγια της τσιγγάνας και τότε αποφασισμένη να αλλάξει το πεπρωμένο του γιου της, αυτοθυσιάζεται προκειμένου να τον σώσει. Της λέει ότι γνωρίζει πως είναι παιδί του άντρα της και η Κυπριανή σοκάρεται. Αυτό το μυστικό το ήξερε μόνο εκείνη για πάνω από 20 χρόνια! Εκεί για πρώτη φορά η Κυπριανή αποκαλύπτεται και ως… κακιά μάγισσα! Η μεγάλη μάχη ανάμεσα στο κακό (Κυπριανή) και το καλό (Θεοφανώ) έρχεται ξανά σε κόντρα μετά από πολλά χρόνια, από τον θάνατο της Αναχίτ. Εκεί θα δούμε και για πρώτη φορά την Κυπριανή να αλλάζει το βλέμμα της και να γίνεται σκοτεινό και μαύρο, συμβολίζοντας το σκοτάδι, σε αντίθεση με της Θεοφανώς που τα μάτια της γίνονται λευκά ή έντονα πράσινα, συμβολίζοντας έτσι το φως!

Η Θεοφανώ τότε καταλαβαίνει για ποιο λόγο είχε νιώσει τρόμο όταν την αντίκρισε πρώτη φορά και η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό θα είναι άνιση και τελικά και οι δύο θα πέσουν νεκρές! “Η μήπως όχι;

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Απειλούν οι εκβιαστές-Βόμβα στο αμάξι του Δημήτρη!

Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής-Έτσι θα γίνει η μεγάλη έξοδος!