Στα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα που θα προβληθούν γύρω στον Νοέμβριο, θα αποκαλυφθεί στο τηλεοπτικό κοινό ποιος σκότωσε το μωρό του Μάρκου και της Μεταξίας!

Όλα άρχισαν όταν ο Μάρκος κάλεσε τη μητέρα του, την Αναστασία, στο γλέντι για το σαράντισμα του νεογέννητου. Παρόλο που εκείνη δεν ήθελε, τελικά ο Μάρκος την έπεισε και εκείνη εμφανίστηκε προκαλώντας την οργή της Δαμιανής!

Ο Μιχαήλ την έβαλε μεν στη θέση της, αλλά η Δαμιανή δεν έκρυψε την ενόχλησή της ενώ παρόλληλα οι υποψίες πως ο άντρας της συνεχίζει να κοιμάται με τη σύγκριά του, την Αναστασία δηλαδή, και όχι με την ίδια, την εξοργίζει ακόμα περισσότερο. Μέσα σε όλα αυτά σύμφωνα με το Tv24 θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός πως ενώ ο Τζανής είναι ο γιος που προήλθε από τον γάμο του Μιχαήλ και της Δαμιανής, ωστόσο ο Μάρκος, που είναι παιδί της Αναστασίας, συνεχίζει να διατηρεί τα δικαιώματα του πρωτότοκου –δηλαδή να γίνει ο μελλοντικός «αρχηγός» της οικογένειας Λάσκαρη- που αξιοκρατικά έπρεπε να έχει ο Τζανής, αφού προήλθε από επίσημο γάμο.

Και μπορεί η Δαμιανή να μην ξεχώριζε -φανερά τουλάχιστον- τα δύο αγόρια, ωστόσο ως μάνα θέλει φυσικά να αναδείξει το δικό της παιδί! Ο ερχομός του μωρού του Μάρκου θα δυσκόλευε τα σχέδιά της, καθώς αυτό θα σήμαινε πως θα αποτελούσε τον επόμενο διάδοχο της οικογένειας οπότε δικαιωματικά ο Τζανής θα έπεφτε ακόμα περισσότερο στην ιεραρχία.

Η λύση λοιπόν σε όλο αυτό, κατά τη Διαμιανή, ήταν μία. Να πεθάνει ο διάδοχος! Και έτσι, δίχως ίχνος οίκτου, με τη βοήθεια της Πολυξένης κατάφερε και σκότωσε το μωρό! Με τον θάνατό του ανοίγει ο δρόμος στον Τζανή να παντρευτεί και να αποκτήσει τον πραγματικό διάδοχο των Λασκαραίων!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Δύο οικογένειες ζουν έναν εφιάλτη-Θύματα μίσους ο Γρηγόρης και η Ιουλία

Ο Max Verstappen παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ αν…

Οι Πανθέοι: Αυτή η δολοφονία αναστατώνει την οικογένεια-Ποιος φοβάται τον νεκρό;