Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα φάνηκε η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο και τον Τζανή και ο λόγος φυσικά είναι πως ο πρώτος είναι εκείνος που θα αναλάβει τα ηνία της οικογένειας Λάσκαρη, παρόλο που ο δεύτερος είναι ο νόμιμος γιος τον Μιχαήλ και της Δαμιανής.

Μάλιστα η τελευταία προσπαθώντας να εξασφαλίσει στον γιο της όλα όσα του αναλογούν, ζητάει από τον άντρα της να δώσει κάποια καθήκοντα και ο Μιχαήλ το κάνει, αλλά προκαλεί την οργή του Μάρκου.

Μέσα σε όλα η έρευνα του Αντρέι για το ποιος σκότωσε το μωρό, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το κακό έγινε από κάποιον μέσα στο κάστρο και τινάζει την κόντρα των δύο αδελφών στον αέρα.

Ο ένας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει δολοφόvoς μέσα στην οικογένειά τους, ενώ ο άλλος πως ο θάνατος του μωρού θα εξασφάλιζε μελλοντικά κάποιους. Ο Τζανής θυμώνει με τον Μάρκο και ο καβγάς ανάμεσα στα αδέρφια ξεσπά αλλά ο Μιχαήλ φροντίζει να τους ηρεμήσει.

Ο Τζανής αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά η Μεταξία προσπαθεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί. Η Μεταξία μάλιστα λέει στο Μάρκο πως είναι σχεδόν σίγουρη πως ο αδελφός του θέλει να παντρευτεί για να του πάρει όλα τα προνόμια! Ο Μάρκος αρχίζει να σκέφτεται πως η θέση του κινδυνεύει.

Οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο του Τζανή έχουν αρχίσει και η Μεταξία καταρρακώνεται από αυτό, καθώς ξέρει πως θα χάσει μαζί με τον Μάρκο όσα του αναλογούν. Ομως, δεν είναι μόνο αυτό που την ενοχλεί καθώς παράλληλα αισθάνεται πράγματα για τον αδελφό του άντρα της και η απόφασή του να παντρευτεί την καταρρακώνει.

Την ίδια ώρα, η Δαμιανή που θέλει να «ξεφορτωθεί» την Αναστασία, τη διώχνει και ο Μάρκος βγαίνει εκτός εαυτού. Τη ρωτά γιατί τη διώχνει και ο Τζανής που βλέπει τη σκηνή, αντιδράει! Ο Μάρκος του λέει να μην ανακατεύεται και να κάνει πίσω και τότε ο Τζανής θυμώνει και βγάζει το μαχαίρι, έτοιμος να σκοτώσει τον Μάρκο. Όμως ούτε ο τελευταίος μένει με σταυρωμένα τα χέρια και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τη Δαμιανή να προσπαθεί να τους χωρίσει.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Βάζει τέλος σε Νάσο Γουμενίδη – Τι είπε για Μαγγίρα – Άγρια κόντρα

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Μαργέτας πλησιάζει-Η Ουρανία καλοβλέπει τη θέση της!