Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Η Κλινική φαίνεται ότι έχει αρχίσει να κερδίζει το κοινό αφού αποτελεί μία διαφορετική πρόταση για τα καλοκαιρινά βράδια. Πρόκειται για αληθινά περιστατικά,περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις και έντονες προσωπικές και δραματικές ιστορίες.

Τι πρόκειται να συμβεί στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας; Δείτε παρακάτω.

 

Η Κλινική 20/7

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς βλέπουμε τον Αλέξη Ρωμιό (35), που είναι ένας ναυαγοσώστης που εργάζεται στις ελληνικές ακτές σώζοντας ζωές στα ναυάγια των προσφύγων που προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη. Εκεί είχε και ένα άσχημο κάταγμα που με την πάροδο του χρόνου και μετά από χειρουργική επέμβαση, οδήγησε σε CRPS (Σύνδρομο Σύνθετου Περιφερειακού Πόνου). Ο Αλέξης έχει απογοητευτεί που δεν μπορεί να επιστρέψει στη θάλασσα και στον κόσμο που τον χρειάζεται. Ο Ανδρέας θα μάθει για μία νέα τεχνική εικονικής κίνησης και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Αλέξη. Ο Παύλος είναι αρχικά αντίθετος με την νέα αυτή τεχνική αλλά στη συνέχεια βλέποντας ότι αποδίδει θα συγχαρεί τον Ανδρέα για την πρωτοβουλία του.

 

Ο Νάσος Κονιδιάρης (45) έχει μία κόρη την Λίλιαν (20) και πριν από είκοσι χρόνια έχασε τη σύζυγό του σε δυστύχημα. Τότε ήταν που πήρε και την απόφαση να μην ξανακάνει παιδιά. Οπότε και προχώρησε σε αγγειοεκτομή. Πριν ένα χρόνο όμως γνώρισε την Πέγκυ (25), έχει ερωτευθεί ξανά και θέλει να κάνει παιδιά μαζί της. Φτάνει στο νοσοκομείο αποφασισμένος να προχωρήσει σε αναστροφή της αγγειεκτομής. Και ενώ η επέμβαση πήγε καλά επιστρέφει στο νοσοκομείο με ισχυρό πονοκέφαλο που του προκαλεί ναυτία και εμετούς.

Η Αντζελίνα Παραβάλου (25) κάποτε ήταν ένα υπέρβαρο μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες ακολουθεί μία διατροφή και είναι πολύ χαρούμενη γιατί έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά. Όμως αυτές τις μέρες νιώθει εξαντλημένη και ο φίλος της ο Χάρης ανησυχεί για την υγεία της και πιστεύει πως για όλα φταίει η δίαιτα. Η Κατερίνα την παρακολουθεί και μετά από διάφορες εξετάσεις βρίσκει ότι η Αντζελίνα έχει αναιμία. Παρακολουθώντας όμως την εξέλιξη της, η Κατερίνα ανακαλύπτει ότι πίσω από την αναιμία κρύβεται ένας όγκος στο στομάχι της Αντζελίνα. Η Κατερίνα είναι αναγκασμένη να συνεργαστεί με τον Νικόλα. Δεν της είναι όμως ευχάριστο καθώς τον αποφεύγει λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η Κλινική 21/7

Ο Ευτύχης (38) πηγαίνει στο νοσοκομείο με σοβαρούς κοιλιακούς πόνους. Η αδιαθεσία ξεκίνησε όταν βγήκε με τους φίλους του, κρυφά από τη γυναίκα του, την Άννα (32). Με την Άννα έχουν ένα μωρό δύο μηνών. Τελευταία η σχέση τους περνάει κρίση και η ασθένεια του Ευτύχη θα απειλήσει ακόμα περισσότερο τον γάμο τους.

Η Κλειώ (13) και η καλόγρια Ερασμία (40) πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν το ισχίο της Κλειούς η οποία πάσχει από τη νόσο Πέρθες. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και ο γιατρός την ενημερώνει ότι πρέπει να μπει για χειρουργείο. Ωστόσο, η Κλειώ αρνείται. Είναι πολύ απογοητευμένη και πληγωμένη επειδή πριν από λίγους μήνες ένα ζευγάρι που ήθελε να την υιοθετήσει έκανε πίσω και η Κλειώ πληγώθηκε. Ο γιατρός θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Κλειούς.

 

Ο Μιχάλης (42 ετών) μόλις ολοκλήρωσε την αποκατάσταση ενός κατάγματος κερκίδας που τον έκανε να χάσει τη δουλειά του, όμως ο πόνος όχι μόνο δεν έχει φύγει, αλλά είναι πιο έντονος. Η Βάλια υποπτεύεται ότι ο νέος πόνος έχει ψυχολογική βάση και συνδέεται άμεσα με μία κακή εμπειρία που είχε ο ασθενής στο παρελθόν και προκάλεσε τον εξ αρχής τραυματισμό του… μία επίθεση σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα από μια συμμορία χούλιγκανς. Θα μπορέσει η Βάλια να τον βοηθήσει να επανέλθει στην κανονικότητα;

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου