Αληθινά περιστατικό,περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις, έντονες προσωπικές και δραματικές ιστορίες στη σειρά Η Κλινική. Αυτά είναι μόνο κάποια στοιχεία της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και Θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00.
Θέλοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και το καλοκαίρι, το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκίνησε την προβολή της νέας σειράς «Η κλινική», η οποία με αυτοτελή επεισόδια φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, κάθε επεισόδιο αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Πρόκειτα για μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και στο δράμα, χωρίς, όμως, να λείπουν το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή. Στην κλινική, γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και Θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές, δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες,’Ολοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς αλλά και στα δεδομένα της, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριο αλλά και τους διαλόγους υπογράφουν απόφοιτοι της Σχολής Σεναρίου του ΑΝΤΙ . Ανάμεσα σε άλλους, στους πρωταγωνιστικούς ρόλούς θα δούμε τους Βασιλική Βλάχου, Πέτρο Ιωάννου, Γεράσιμο Κατσανέα, Φιλίππα Κουτούπα,’Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέα Κωνσταντινίδη, Βασίλη Λέμπερο, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλη Πουλάκο, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολο Χατζή.

Η Κλινική: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου