Ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας ή όπως εμείς αρεσκόμαστε να τον χαρακτηρίζουμε, η «μαυρόγατα» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Χρήστο Δάντη και αν θα του έλεγε συγνώμη.

Ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι φρόντισε όχι μόνο να μιλήσει για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τον χαρακτηρισμό «βιτρίνα».

«Ήρθα στην Ελλάδα και έμαθα ότι ο Χρήστος Δάντης θα κινηθεί νομικά εναντίον μου για μια έκφραση που ειπώθηκε στην καλύβα, σε συζήτησή μου με τη Σταυρούλα. Δεν ξέρω πόσο κακό ακούστηκε που είπα ότι ο Χρήστος Δάντης είναι η βιτρίνα της Ασημίνας. Η ίδια μάς είχε μιλήσει χίλιες φορές για εκείνον. Δεν είναι κακό που ένας επιτυχημένος άνθρωπος τη στήριζε. Δεν παύει όμως να είναι η βιτρίνα της Ασημίνας στην Ελλάδα, ο άνθρωπος που τη στηρίζει εδώ».

«Από πότε είναι άκομψη ή κατακριτέα η λέξη “βιτρίνα”; Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει το καθετί. Καλημέρα λες και μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο επειδή δεν την είπες με τον τρόπο που ο άλλος θα ήθελε να την ακούσει. Η πρόθεση δεν ήταν κακή και δεν έχω καταλάβει πώς εξέλαβε τα λόγια μου ο Χρήστος Δάντης ή η οικογένεια της Ασημίνας. Η Σταυρούλα, για παράδειγμα, αναφέρθηκε στην Ασημίνα και στον Χρήστο Δάντη πιο άκομψα. Ήταν πιο επιθετική γιατί το θεώρησε προσωπική της υπόθεση, ότι δηλαδή παλεύει μόνη της, χωρίς κάποιον γνωστό ή ευκατάστατο να τη στηρίζει», απάντησε.

Τέλος, σχετικά με το εάν θα ζητούσε συγγνώμη από τον σύντροφο της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον χαρακτηρισμό αυτό, ο φαρμακοποιός είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη για τη λέξη «”βιτρίνα”. Δεν είχα κακή πρόθεση και δεν τον έθιξα».

Και κάπου εδώ, πέφτει το βίντεο με τα όσα είχε πει στην καλύβα του Survivor.