Νέες «καταστάσεις» που θα φέρουν τα πάνω-κάτω θα παρακολουθήσουμε στο σήριαλ «Η γη της ελιάς» του Mega Channel.

Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε τον Κουράκο να προσπαθεί να συνέλθει μετά τον χωρισμό του με την Ευτυχία. Το ερωτηματικό που προκύπτει όμως αν έγινε πιστευτή η εκδοχή που έδωσε για την «απόδρασή», ή θα βρεθεί μπλεγμένος σε νέες περιπέτειες;

Στον 3ο κύκλο της αγαπημένης σειράς θα δούμε νέες καταστάσεις, χαρούμενες, αλλά και συνάμα σκληρές καταστάσεις για τους πρωταγωνιστές. Ένας από τους χαρακτήρες που θα έρθει στο προσκήνιο είναι ο Κουράκος, ο οποίος θα βρεθεί μπλεγμένος σε «Δαιδαλώδη» σκηνικά.

Η γη της ελιάς: Τέλος ο Κουράκος απο την αστυνομία – Η Μαρία στη φυλακή

Η αποκάλυψη του θανάσιμου μυστικού της Ευτυχίας τον διέλυσε ψυχολογικά, αναγκάζοντάς τον να χαλάσει τον γάμο του στο… παρά πέντε. Παρότι γνωρίζαμε οτι είναι αδέκαστος, λόγω της μεγάλης αγάπης τους προς εκείνη αλλα κι επειδή σε τι κίνδυνο βρέθηκε η κοπέλα στα χέρια του ικανού για όλα Ανέστη αποφάσισε να τη βοηθήσει ώστε να διαφύγει και να αρχίσει μια νέα ζωή μακριά από τη Μάνη.

Δεν άντεχε να τη δει να φυλακίζεται κατηγορούμενη για φόνο…

Μετά την απόδραση της Ευτυχίας όμως έχουμε κάποια αναπάντητα ερωτηματικά. Ο Κουράκος προσπαθεί να καλύψει τι ίχνη του λέγοντας στον συνάδελφό του Δαμιανό μια ιστορία για το πώς η κοπέλας δήθεν το έσκασε εν αγνοία του. Έγινε όμως πιστευτός;

Στα νέα επεισόδια ο αστυνόμος, από τη μία, θα έρθει αντιμέτωπος με τη μοναξιά, ενώ δεν αποκλείεται να περάσει από νέες σκληρές δοκιμασίες. Ολα δείχνουν πως οι Αρχές θα του ζητήσουν να λογοδοτήσει για την απόδραση της Ευτυχίας. Εφόσον προκύψουν κενά στα όσα ισχυρίζεται, τότε η αξιοπιστία του μαζί με τη θέση του στο Σώμα θα κινδυνέψουν να τιναχθούν στον αέρα.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μπισμπίκης βάζει τέλος στον Αστέρη – Ορκισμένος εχθρός

Φαίη Σκορδά: Δείτε το σώμα της χωρίς ρετούς στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Αυτό που πειράζει είναι ότι ο Άρης δεν εξαντλεί τις δυνατότητες που έχει ώστε να πετύχει τον στόχο του