Οσοι νόμιζαν οτι η σειρά «Σασμός» του ALPHA TV,  δεν έχει κάτι άλλο να μας προσφέρει, τότε πρέπει να δουν τον 3ο και τελευταίο κύκλο! Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στις οθόνες μας θα είναι κυριολεκτικά καταιγιστικά και άκρως ανατρεπτικά.

Γενικότερα στα νέα επεισόδια θα δούμε τον Αστέρη να έρχεται σε «μετωπική» με τη μητέρα και τον αδελφό του και παίρνει το μέρος των Βρουλάκηδων! Η αποκάλυψη οτι ο Μαθιός αφαίρεσε τη ζωή του Στεφανή σε συνδυασμό με το ότι τόσο καιρός ο αδελφός του έπαιζε θέατρο με τις ευλογίες της μάνας τους, είναι κάτι που ο Αστέρης δεν μπορεί να αποδεχθεί. Ούτε και να αποκρύψει…

Ένα από τα γεονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω είναι η εμφάνιση που θα έχει ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Αντρεας Βρουλάκης στην Άνω Ποριά. Επίσης θα αποκαλυφθεί πως ο Μαθιός είναι εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή.

Σασμός: Ο Μπισμπίκης βάζει τέλος στον Αστέρη – Ορκισμένος εχθρός

Από εκεί και περα θα δούμε τον Αντρέα Βρουλάκη να αποδεικνύεται εντελώς απρόβλεπτος. Ο νεοφερμένος Αντρέας δεν είναι τόσο ανοιχτός στον Αστέρη όσο ο ξάδελφος του Παύλος. Μάλιστα για εκείνον ο σύντροφος της Αργυρώς δεν παύει να είναι ένας Σταματάκης… Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Έτσι δεν θα πάρει με καθόλου καλό μάτι την παρουσία του Αστέρη στην οικογένειά τους. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθεί στην Άνω Ποριά, δείχνει τις αρνητικές διαθέσεις που έχει απέναντι στους Σταματάκηδες.

Για εκείνον ο Αστέρης είναι πάντοτε ο γιος των εχθρών του και σε καμία περίπτωση ο αγαπημένος της ορφανής ανιψιάς τους.

Όλες οι ειδήσεις

Φαίη Σκορδά: Δείτε το σώμα της χωρίς ρετούς στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Νίκος Ευαγγελάτος: Τι συμβαίνει με την επιστροφή του στο MEGA

Αυτό που πειράζει είναι ότι ο Άρης δεν εξαντλεί τις δυνατότητες που έχει ώστε να πετύχει τον στόχο του