Η Αμαλία καλυτερεύει μέρα με τη μέρα στη Γη της Ελιάς κι ο Ισίδωρος της ανακοινώνει πως μόλις πάρει εξιτήριο, θα τη φιλοξενήσει σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Τα συναισθήματα που νιώθει για αυτή τη γυναίκα μαζί με το γεγονός ότι τον έσωσε από βέβαιο θάνατο, τον οδηγούν σε σκέψεις. Γλυκαίνει η καρδιά του όταν σκέφτεται να της κάνει πρόταση γάμου. Ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας που έχουν, θα της δώσει το όνομά του: θα γίνει κυρία Βρεττάκου σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Εντωμεταξύ, η Αντωνία δεν αντέχει να βλέπει την Αλκμήνη στο πλευρό του Μιλτιάδη κι αποφασίζει να κάνει κακό στον εαυτό της. Η Δήμητρα μιλά στην Αλκμήνη για την απόπειρα της Αντωνίας, αλλά καταλαβαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει. Στο μεταξύ, ο Ορέστης επιστρέφει στην Αερόπολη και ο Δημοσθένης του δωρίζει το ρολόι του Κίμωνα.

Ο Γιώργης και η Δήμητρα δεν μπορούν να ελέγξουν αυτό που αισθάνονται και το ζευγάρι συναντιέται ξανά και περνά μια βραδιά πάθους.

Την επόμενη μέρα, ο Ορέστης πηγαίνει από τη το τμήμα και ζητάει από τον Γιώργη να μεσολαβήσει για να βγει με τη Δήμητρα.

Το μεγάλο μυστικό του Ορέστη αποκαλύπτεται, καθώς ο Γιώργης του αναφέρει ότι ξέρει όλη την αλήθεια. Εκείνος του εξηγεί πώς και γιατί άλλαξε καριέρα και δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει το Σώμα όποτε του ζητηθεί. Η Χρυσούλα βρίσκει στο σπίτι του Στάθη ένα σημείωμα με το όνομα και το τηλέφωνο της Αριάδνης. Σπεύδει να το πει στην Αρετή κι εκείνη βάζει άλλα πράγματα με το μυαλό της, με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο την Αριάδνη και να τη βρίσει.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι η Ειρήνη έχει βρει νέο φίλο και προσπαθεί να μάθει ποιος είναι. Ο Κουράκος αρχίζει να ζηλεύει τη Δήμητρα κι αυτό οδηγεί σε συνεχόμενες κόντρες μεταξύ τους στη δουλειά. Ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει σε γάμο με την Αφροδίτη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Τέλος άλλη μία εκπομπή-«Καρφιά» από την παρουσιάστρια σε Ζούλα!

Η ανάλυση DNA των Καλάς σόκαρε! Δεν έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο

Η Φάρμα: Άγρια «μπινελίκια» και Trash τσακωμοί για να ανέβει η τηλεθέαση;