Η Αρετή είναι η γυναίκα που όλοι αγαπούν να μισούν στη σειρά Η γη της ελιάς. Η Αρετή έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να γίνει αδίστακτη πηγαίνοντας κόντρα σε όλους.

Ακόμη δεν έχει αποδεχτεί το γάμο της κόρης της Βασιλικής με τον Φίλιππο ενώ η εμμονή της με τον Στάθη δεν έχει τελειωμό. Παρότι έχει περάσει καιρός που χώρισαν η Αρετή συνεχίζει να πιστεύει πως θα είναι ξανά μαζί.

Μία μεγάλη αποκάλυψη όμως θα καταστρέψει όλες τις ελπίδες της Αρετής διαλύοντάς την. Η Αρετή δε θα μπορεί να συνέλθει μετά από αυτό που θα μάθει.

Η γη της ελιάς: Σοκ για την Αρετή – Στάθης και Ιουλία έχουν παιδί!

Μια μεγάλη αποκάλυψη αλλάζει τα πάντα στην Αρεόπολη. Στο φως βγαίνει το γεγονός ότι η Ιουλία με τον Στάθη απέκτησαν κάποτε ένα παιδί το οποίο όμως αγνοούν την ύπαρξή του.

Η Αρετή εντωμεταξύ μετά το χωρισμό της Ιουλίας και του Στάθη πιστεύει ότι θα τα ξαναφτιάξει με τον πρώην άντρα της έχοντας το πεδίο ελεύθερο. Οι πράξεις της βέβαια όπως είδαμε ήταν τραγελαφικές.

Η αλήθεια είναι πως η Αρετή αγάπησε μόνο τον Στάθη στη ζωή της. Εκείνος όμως είχε πιο μεγάλο έρωτα με την Ιουλία. Όταν λοιπόν μάθει ότι υπάρχει ένα παιδί που τον συνδέει με αυτή η Αρετή προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Καταλαβαίνει ότι όλα τελείωσαν μεταξύ τους οριστικά και το ξέσπασμά της δε θα έχει προηγούμενο.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δραπετεύει από τους απαγωγείς – Εκβιάζει τον Δημοσθένη

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος ο Άγης; Εξαφανίζεται – Δεν αναγνωρίζει το παιδί

Δείτε τη Μις Ρωσία χωρίς καθόλου μακιγιάζ