Συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη δράση και την πλοκή του στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Όσο προχωράμε προς τη λήξη της σεζόν όλο και περισσότερα γεγονότα έρχονται στο φως και οι αποκαλύψεις σοκάρουν! Επιπλέον ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει για πρώτη φορά ένα θάνατο που τον έχει στοιχειώσει μέχρι και σήμερα!

Ο Κωνσταντίνος,  παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Γη της ελιάς, έχει δείξει ουκ ολίγες φορές τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του. Και αυτό χάρη στην εγκληματική οργάνωση στην οποία συμμετέχει για λογαριασμό του άρτι αφιχθέντος Δημοσθένη.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς Γη της ελιάς,  ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει μία συζήτηση με τον εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να σταματήσει σταδιακά τη συνεργασία τους, αλλά εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα.

Κάποια στιγμή όμως, ο Κωνσταντίνος έχει μία εξομολογητική διάθεση απέναντι στην Ισμήνη και έτσι της αποκαλύπτει ένα προσωπικό του μυστικό, δείχνοντας μια άλλη, πολύ πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του. Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είχε έναν αδελφό που τον λάτρευε όσο κανέναν άλλο.

Όταν ήταν παιδιά, μια καλοκαιρινή ημέρα, πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και εκεί, αφού τον ίδιο τη μητέρα τους και την παρέα τους τούς είχε πάρει ο ύπνος, ο μικρότερος αδελφός του κολύμπησε πολύ βαθιά, με αποτέλεσμα να πνιγεί. Όταν πήραν είδηση τι είχε συμβεί, ήταν αργά. Έκτοτε αυτός ο θάνατος στον στοιχειώνει στη δραματική σειρά μέχρι και σήμερα και έχει καθορίσει τον χαρακτήρα του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παραδίδει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα στον Κουράκο

Στο αποψινό επεισόδιο (1/6) ο Αλέξης παραδίδει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα στον Κουράκο και αυτός τα επιστρέφει στην Μαργαρίτα η οποία τα κρύβει ξανά. Η αστυνομία ετοιμάζεται και είναι σε επιφυλακή.

Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Ισίδωρο πως έχει διαλυθεί ψυχολογικά από την ώρα που είδε την φωτογραφία και ζητάει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της μικρής. Η Βασιλική και ο Φίλιππος ξεκινάνε να ειδοποιούν γνωστούς και φίλους για τη γαμοβάπτιση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για την έκβαση της δίκης αλλά ο Ιάκωβος τους καθησυχάζει.