Στη σειρά Η Γη της Ελιάς 0 Ισίδωρος, αφότου έμαθε το μυστικό που έκρυβε η Αντιγόνη, κρατάει σκληρή στάση απέναντί της. Ακόμη, με τη βοήθεια του ιδιωτικού ερευνητή που συνέβαλε στην παραπάνω αποκάλυψη, ψάχνει να βρει το παιδί της. Μέχρι τώρα, όμως, κάθε προσπάθειά του πέφτει στο απόλυτο… κενό.’Ετσι, λοιπόν, ο ίδιος καλεί την Αντιγόνη στο σπίτι του ζητώντας της να του πει το όνομα τηςγυναίκας που υιοθέτησε παράνομα το παιδί της.

Εκείνη, όμως, αρνείται πεισματικά, καθώς φοβάται για το τι μπορεί να κάνει. Κάποια στιγμή, ο άντρας αρχίζει να την κατηγορεί για τις πράξεις της και η Αντιγόνη θυμώνει. Ταυτόχρονα, ο Στάθης συναντάει την Ιουλία και της ζητάει να μην τον αντιμετωπίζει πια τόσο εχθρικά. ‘Εχει αποδεχθεί πλέον τη λήξη της σχέσης τους και έχει προχωρήσει κι αυτός παρακάτω στη ζωή του. Παράλληλα, η Αρετή δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει εξηγήσεις από την Ελένη για όσα είπε στον Στέφανο και τον χώρισε. Μόνο που οι απαντήσεις που παίρνει δεν της αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη αποδεικνύεται ισχυρός χαρακτήρας. Την επόμενη μέρα, ο Φίλιππος αποφασίζει να αγοράσει το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα. Γεγονός που από τη μία ανακουφίζει την τελευταία και από την άλλη την απογοητεύει, καθώς γκρεμίζονται όλα της τα όνειρα για να είναι αφεντικό του εαυτού της.

Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη κάνει συνεδρίες με τον Αλέξη

 

Εν τω μεταξύ στη σειρά του MEGA, μία βράβευση κάνει την Αθηνά ιδιαίτερα χαρούμενη και τον Ιάκωβο υπερήφανο για εκείνη και όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα μόνη της. Λίγη ώρα μετά, ο άντρας λέει στον Αποστόλη ότι η Ευτυχία δεν θέλει με τίποτα να τα ξαναβρούν, εξαιτίας όσων έχουν συμβεί ανάμεσά τους.

Την ίδια στιγμή, η κοπέλα κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και μόλις βλέπει το αποτέλεσμα τρομοκρατείται, καθώς ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και εκβιάζει την Αθηνά ζητώντας της πε-ρισσότερα χρήματα, με την απειλή ότι θα αποκαλύψει σε όλους το ένο-χο μυστικό τους. ‘Ομως η γυναίκα δεν δείχνει να πτοείται. Επιπλέον, λέει cέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελένη ξεκινά συνεδρίες με τον Αλέξη, για να μιλήσει για όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν.