Κι ενώ η Ιουλία είναι συγκλονισμένη από τον χωρισμό της με τον Γιώργη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε το τέλος στον γάμο του, από την άλλη ο αστυνόμος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και προσπαθεί να εξιχνιάσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που απασχολούν την περιοχή.

Μια από αυτές είναι και η εύρεση του πτώματος του Ανέστη που θα συγκλονίσει την κοινωνία, αν και όσο ζούσε είχε κάνει εγκλήματα και παρανομίες. Ποιος τον σκότωσε και γιατί; Ποιος έθαψε το πτώμα του; Και πολλές άλλες ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις. Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πλησιάζει για την έρευνά του είναι και η Ευτυχία, η οποία αναστατωμένη προσπαθεί να κρύψει την ενοχή της ότι εκείνη σκότωσε τον Ανέστη. Ο Κουράκος την εμπιστεύεται.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μάνης

Κι όσο εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει, άλλο τόσο η μοίρα τον φέρνει μπροστά της ξανά και ξανά. Μέχρι που οι ματιές και η συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον αποκαλύπτουν έναν κρυφό πόθο ανάμεσά τους, που θα καταλήξει σ’ έναν έρωτα. Η είδηση της σχέσης τους Θα φέρει την Ευτυχία αντιμέτωπη με την κοινωνία της Μάνης στη δραματική σειρά του MEGA, αλλά κυρίως με τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι θα την αποτρέψουν από την τρέλα αυτή. «Με τον άντρα της Ιουλίας Βρεττάκου βρήκες να κάνεις σχέση; Λυπάμαι, αλλά δεν θα με έχεις δίπλα σε όλο αυτό! Τι θα γίνει αν μαθευτεί ποτέ η αλήθεια για τον Ανέστη, μωρέ Ευτυχία, Έχεις τρελαθεί τελείως!», της ξεκαθαρίζει η Άννα και της γυρίζει την πλάτη. Όμως ενοχλημένη από αυτή τη σχέση Θα είναι και η Ιουλία που θα χάσει πάσα ιδέα για τον εν διαστάσει άντρα της αλλά και για την Ευτυχία που την έβαζε μάλιστα και στο σπίτι της.