Η Αρετή στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, έχει αρχίσει στην κυριολεξία να χάνει τα μυαλά της! Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να καταστρέψει τον Στάθη. Παράλληλα όμως απομακρύνει και τον μόνο που απομένει δίπλα της, τον Στέφανο.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου της Αρετήs και του Στάθη πλησιάζει και οι δύο πλευρέs προβάρουν τις θέσειs τους. Την ίδια στιγμή ο Στέφανοs συνειδητοποιεί πωs ο πατέραs του υπήρξε προφητικόs και ότι η Αρετή τού καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη.

Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του. Στο μεταξύ η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα. Αφού ακούγονται σημεία και τέρατα και από τους δύο, τελικά η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο.

Η Γη της Ελιάς: Με ποιον μπλέκει η Αρετή;

Δίπλα στον πατέρα τηs συνεχίζει να στέκεται πάντα η Βασιλική. Εκείνη τον εμφυχώνει, ενώ στο πλευρό τηs Αρετήs παραμένει ο Στέφανοs, ο οποίοs όμωs έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα τηs. Από τη μεριά τηs η Αρετή δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλουs και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη.

«Δεν μου λεs, δεν ντρέπεσαι να βάζειs λόγια στον γιο μου γιο μένα; Αμ, καλά σε κατάλαβα τι φίδι είσαι! Ευτυχώς, Παναγία μου, που σε έδιωξε και ησύχασε το παλικάρι μου», τηs λέει. Οι απαντήσειs που θα πάρει δεν θα τηs αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδειχθεί ισχυρόs χαρακτήραs. Και οι επιθέσειs δεν σταματούν εκεί. Στη συνέχεια η Αρετή πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο. Την ειρωνεύεται και, όπωs είναι επόμενο, οι δύο γυναίκεs έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Παράλληλα όμωs με όλα αυτά, η Αρετή σιγά-σιγά προσπαθεί να έρθει κοντά με τον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας.

Η Αρετή του τηλεφωνεί κρυφά και φυσικά κρύβει τις κινήσεις της από την Αναστασία. Η σχέση αυτή φυσικά και θα συνεχιστεί και το φλερτ της Αρετής θα γίνει πιο έντονο. Ο Θανάσης θα μπει στη ζωή της καθώς θα γυρίσει στην Αρεόπολη και θα αρχίοσυν μία κρυφή σχέση. Η Αρετή αποφασίζει να τον βάλει στη ζωή της για να ξεπεράσει τον Στάθη αλλά και για να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά!

 

Δείτε το Trailer του επόμενου επεισοδίου