Ο Μάνος αποκαλύπτει στη Μαρίνα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, το μυστικό που κρύβει η Αντιγόνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα! Το ίδιο όμωs σοκαρισμένοs είναι και ο Ισίδωρος, οποίος οργισμένος την καλεί στο σπίτι του για εξηγήσεις.

Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αντιγόνης διαταράσσει τι ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Μάνος και ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει. Στο μεταξύ η Αντιγόνη αισθάνεται άσχημα και εξηγεί στον πατέρα της: «Αναγκάστηκα νο γεννήσω αυτό το παιδί, γιατί ανακάλυψα πολύ αργό ότι ήμουν έγκυος και προτίμησα νο το δώσω γιο υιοθεσία προκειμένου νο αφοσιωθώ στις σπουδές μου».

Ο Ισίδωροs όμως αντιδρά σκληρά στη σειρά του MEGA και τη διώχνει: «Φύγε από μπροστά μου», τηs λέει. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του. Στο μεταξύ η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί τηs για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε. Παράλληλα ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί τηs Αντιγόνηs και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντετέκτιβ.

 

«Αυτό το παιδί πρέπει νο το βρούμε, ο κόσμοs νο χαλάσει. Είναι εγγόνι μου, Μόνο. Πάρε τον ιδιωτικό ντετέκτιβ να το εντοπίσει τώρα», του λέει και φυσικά εξακολουθεί να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Αντιγόνη, η οποία βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία. Από την άλλη η Ισμήνη τηs ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει πλέον επαφέs μαζί τηs. Την ίδια στιγμή ο Mάvos πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει ότι δεν σκοπεύει να κόψει τις επαφέs τηs με την Αντιγόνη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer!