Την Πέμπτη 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται ο πρώτοs κύκλοs τηs σειράs τηs Βάνας Δημητρίου και του Αντρέα Γεωργίου, Η Γη της Ελιάς. Το φινάλε μάs επιφυλάσσει εκπλήξειs ευχάριστεs αλλά και δυσάρεστεs, ενώ μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει την οικογένεια Βρεττάκου.

Όπως έχουμε δει στη δραματική σειρά του MEGA, τόσο ο Μάνος όσο και ο Ισίδωρος, έχουν ξετρελαθεί με την μικρή Αντιγόνη. Μάλιστα μέχρι στιγμής ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του στη Φανή και δε ζητάει τίποτα παραπάνω από το να μαθαίνει νέα και να βλέπει τη μικρή εγγονή του. Ωστόσο, ο Ισίδωροs δεν έχει σταματήσει στιγμή να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο η Αντιγόνη έδωσε το παιδί τns. Ετσι κάποια στιγμή αποφασίζει να τηs κάνει μια κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο έδωσε το μωρό της. Η Αντιγόνη εξακολουθεί να μην μπαίνει σε λεπτομέρειεs: «Σου είπα ό,τι ήταν να μάθειs, δεν μπορώ να σου πω Τίποτε άλλο,,, του λέει. Αυτόs όμωs αρχίζει να την πιέζει: «Αντιγόνη, σε παρακαλώ πρέπει επιtέλονs να μάθω την αλήθεια για την εγγονή μου και νο είσαι σίγουρη ότι Θα μάθω τα πάντο», επιμένει. Ετσι η Αντιγόνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια: «Αυτό είναι το μοναδικό μυστικό που έχω κρατήσει. Ξέρω ότι πλέον είναι αδύνατο ν νο σου κρύβομαι. Με βοήθησε μια γυναίκα να το κάνω», του αποκαλύπτει.

Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της αποκάλυψης!

Ο Ισίδωροs την πιέζει: «Ποια γυναίκα; Πού την ήξερεs; Γιατί να το κάνει; Πήρε λεφτά;», την κατακλύζει με ερωτήσειs. Η Αντιγόνη συνεχίζει δίνονταs του όλεs τις λεπτομέρειεs: «Η γυναίκα που με βήθησε, που μεσολάβησε δηλαδή νο δώσω το μωρό στη Φανή πριν έξι χρόνια, είναι η Μαρία, η μητέρα τηs Αθηνάς». Ο Ισίδωρος μένει έκπληκτοs, όμωs η Αντιγόνη τον προλαβαίνει: «Οχι, η Αθηνά δεν ξέρει τίποτα, αν αυτό φαντάζεσαι. Η Αθηνά δεν ξέρει καν ότι γνωριζόμαστε με τη μητέρα τηs και δεν θέλω να το μάθει ποτέ. Το έχω ορκιστεί στη Μαρία, ότι η Αθηνά δεν πρόκειται να μάθει ούτε για τη σχέση μαs, ούτε γι’ αυτό που μας ενώνει. Κι εσύ δεν Θα πεις πουθενά τίποτα», του λέει αυστηρά. Ο Ισίδωροs όμωs, όπωs Θα δούμε από τον Σεπτέμβριο, δεν Θα μείνει με σταυρωμένα τα χέριc θα έρθει σε επαφή με τη Μαρία και θα προσπαθήσει να φέρει κοντά με τη μικρή ακόμα και την Αντιγόνη.