Συνταρακτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς. Ποιος κρύβεται πίσω από το κύκλωμα  που σκοτώνει ηλικιωμένους και είτε πλαστογραφεί τις διαθήκες τους, είτε κλέβει αντικείμενα υψηλής αξίας και χρήματα που φυλάνε μέσα στα σπίτια τους;

Μία υψηλή θέση σε αυτό το κύκλωμα κατέχει ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, ο οποίος, όμως, παίρνει εντολές από έναν μυστηριώδη άντρα τον οποίο δεν έχουμε δει μέχρι τώρα… Αναφερόμαστε στον Δημοσθένη, έναν ξάδελφο του Στάθη Καπερνάρου, ο οποίος ζει με την οικογένεια του στην Αθήνα και, πρόσφατα, χρειάστηκε να φιλοξενήσουν τον Στέφανο, για να αποφύγει το αυτόφωρο από την επίθεση που έκανε στον Φίλιππο. Ο συγκεκριμένος άνδρας, λοιπόν, λειτουργεί ως εγκέφαλος του παραπάνω κυκλώματος, δημιουργώντας μία αμύθητη περιουσία.

Σύμφωνα με το περιοδικό mytv, η αναφορά που γίνεται όλο και πιο συχνά στο όνομα του από τον Κωνσταντίνο, αλλά και από τον Στάθη, δεν είναι τυχαία. Και αυτό γιατί ο Δημοσθένης και η σύζυγος του είναι δύο από τα πρόσωπα που στα προσεχή επεισόδια θα εμφανιστούν στην Αρεόπολη, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων.

Η Γη της Ελιάς: Τι σχέση έχει ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο;

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Δημοσθένης και η σύζυγος του πάνε να δουν από κοντά τον Στάθη και την οικογένεια του. Ο πρώτος θα βρει λίγο χρόνο για να συναντήσει και τον Κωνσταντίνο.

Ο τελευταίος ταράζεται από την παρουσία του Δημοσθένη, ενώ ο ισχυρός άνδρας θα απαιτήσει κάποιες απαραίτητες εξηγήσεις για τα λάθη που έγιναν και παραλίγο να στοιχίσουν την ελευθερία τους, καθώς επίσης θα του δώσει νέες οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούνται.

Δείτε το Trailer από το επεισόδιο της Κυριακής