Η Γη της Ελιάς, η σειρά του MEGA που πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν μετά την επιτυχημένη πορεία της, έρχεται με μεγάλες εκπλήξεις στο πρωταγωνιστικό καστ! Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται αποφασισμένος να κάνει συνεχώς αλλαγές ανάμεσα στους πρωταγωνιστές προκειμένου το κοινό να μην… βαρεθεί!

Μία από τις προσθήκες που πρόκειται να γίνουν είναι αυτή του μόλις 16 ετών, Μίλτου Χαρόβα, του νεαρού που γνωρίσαμε μέσα από το φετινό X- Factor. Ο τραγουδιστής από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων, με αποτέλεσμα να πρέπει να εγκαταλείψει το σόου. Ο Μίλτος μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του X Factor και το 7ο live show όμως ο ίδιος είπε ότι θα κυνηγήσει το όνειρό του.

Μάλιστα δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το όνειρο αφού τόσο ο Ηλίας Ψινάκης όσο και ο Αντρέας Γεωργίου, θα είναι στη διάθεση του νεαρού τραγουδιστή, με τον παρουσιαστή μάλιστα να του ανακοινώνει τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς» στον ρόλο ενός «τυχοδιώκτη πλανόδιου μουσικού, που με μια κιθάρα και ένα πιάνο θα γυρίζει την Ελλάδα», ενώ και ο Ηλίας Ψινάκης σημείωσε: «Ό,τι χρειαστεί θα είμαι εδώ. Για μένα είναι ένα τηλέφωνο».

 

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει.

Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν. Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου αφήνοντας τους πάντες άφωνους στο X Factor.