Η γη της ελιάς συνεχίζεται και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Η σειρά του Mega κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με τους πρωταγωνιστές να περνάνε από νέες δοκιμασίες αλλά και μεγάλες ανατροπές στις ζωές τους.

Δύο από αυτούς τους χαρακτήρες που έχουμε δει να αλλάζουν τελείως οι ζωές τους είναι η Ευτυχία και ο Γιώργης Κουράκος. Η Ευτυχία μετά τον φόνο του Ανέστη έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της στο οποίο ο Γιώργης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Από την άλλη ο Κουράκος αφότου αποφάσισε ότι με την Ιουλία δεν υπάρχει μέλλον απομακρύνθηκε και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Ευτυχίας. Ο έρωτας τους είναι φλογερός και παθιασμένος όμως ο δρόμος που θα διανύσουν δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η Ιφιγένεια Πιερίδου και ο Αλέξανδρος Μαρτίδης παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκαρά αποκαλύπτοντας πολλά για τη συνέχεια των χαρακτήρων τους στη σειρά ενώ μίλησαν και για τη πιθανότητα του 3ου κύκλου.

Σύμφωνα με τους δυο τους Ευτυχία και Γιώργης θα δούμε να ζούνε τον απόλυτο έρωτα. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και από τις δύο πλευρές όμως τους χωρίζουν ταυτόχρονα και πολλά με το μυστικό της Ευτυχίας να αποτελεί ένα τεράστιο εμπόδιο μεταξύ. Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μάλιστα σημειώνει ότι ο έρωτάς τους θα έχει και συνέπειες για το περιβάλλον τους τις οποίες και θα δούμε στη συνέχεια. Όσον αφορά την Ιουλία αυτή δεν αναμένεται να ανακατευτεί ούτε να παίξει κάποιο ρόλο στο ειδύλλιό τους.

Ακόμη, σε ερώτηση που τους έγινε για το αν θα ήθελαν η Γη της ελιάς να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν οι δυο τους απάντησαν θετικά τονίζοντας ωστόσο ότι όλα θα εξαρτηθούν από το σενάριο.

Όλες οι ειδήσεις

Βίκυ Καγιά: Καρφιά κόλαση για Ζενεβιέβ και Σοφία Χατζηπαντελή – Τέλος το GNTM;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η ανατρεπτική ευχή της Αμαλίας για το 2023

Τηλεθέαση: Η Γη της ελιάς κυρίαρχη της prime time – Τι έκαναν Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, GNTM