Τα γιορτινά του έχει φορέσει ο Παράδεισος των Κυριών με το πολυτελές κατάστημα του Ντίνου Παπακώστα να εντυπωσιάζει. Το Χριστεγεννιάτικο δέντρο αλλά και τα φωτάκια που βρίσκονται παντού μας μεταφέρουν στα Χριστούγεννα του 60′ και έχουν αλλάξει όψη στο κατάστημα. Η σειρά του Alpha με επίκεντρο το κατάστημα του Ντίνου βλέπουμε ότι συμβαδίζει στα τελευταία επεισόδια με τις γιορτινές ημέρες.

Όμως παρά τις συναρπαστικές εξελίξεις που παρακολουθούμε στη σειρά και αναμένονται και στα επόμενα επεισόδια, ο Παράδεισος των Κυριών θα κάνει μία προσωρινή παύση τις επόμενες ημέρες και θα επιστρέψει ξανά με το νέο χρόνο. Η σειρά μπορεί να σταματάει όμως ο Alpha μαζί με τους ηθοποιούς της καταφέρνουν να μας κρατήσουν στο κλίμα της με μία σειρά από βίντεο τα οποία έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μας μεταφέρουν τις ευχές του καστ του «Παράδεισου».

Αρχικά ο ίδιο ο «Ντίνος» ή κατά κόσμο Αργύρης Πανταζάρας μας καλωσορίζει μέσα στο πολυτελές κατάστημά του για μια ιδιωτική βόλτα θαυμάζοντας τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό. Ο Αργύρης Πανταζάρας, γοητευτικός όπως πάντα, στέλνει τις ευχές του διατηρώντας ένα κομμάτι του ρόλου του.

Οι ευχές ωστόσο συνεχίζονται και από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς η οποία έχει μπει στην καρδιά των τηλεθεατών για την υπέροχη παραγωγή της αλλά και την συναρπαστική πλοκή.

Από τις όμορφες, ζεστές ευχές που ακούσαμε αυτή που έκανε η Νατάσα Εξηνταβελώνη, η αγαπημένη «Αμαλία» της σειράς, ξεχώρισε. Η ηθοποιός ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, αγάπη αλλά και πολλές προσωπικές καθημερινές επαναστάσεις στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο εκεί έξω.

Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γωγώ Μπρέμπου, Γιώργος Νούσης, Κατερίνα Σαβράνη, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Βασίλης Βούνος, Γιάννης Βασιλώττος στέλνουν και αυτοί τις ευχές τους σε μια πολύ όμορφη κίνηση τόσο από τους ίδιους όσο και από την παραγωγή του καναλιού.

Δείτε όλες τις ευχές παρακάτω:

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Τέλος ο Ανδρέας από την Αστυνομία-Αυτός θα τον απειλήσει!

Τηλεθέαση: Η Γη της ελιάς κυρίαρχη της prime time – Τι έκαναν Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, GNTM

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μαζί Μιράντα-Ντίνος αλλά στα κρυφά