Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη της ελιάς» στη συνέχεια καθώς ο Αλέξης θα κάνει ακόμη έναν φόνο ο οποίος θα καταρρακώσει την μητέρα του. Ο Αλέξης θα δούμε να σκοτώνει τον Γεράσιμο, τον άντρα με τον οποίο η Μαργαρίτα σύναψε σχέση και έμοιαζε να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Η Μαργαρίτα είναι συντετριμμένη από τον θάνατό του την ώρα που ο Αλέξης καταφέρνει να κρύψει καλά τα ίχνη του για άλλη μία φορά. Μάλιστα βάζει το καλό του προσωπείο και στηρίζει θερμά την μητέρα του στο πένθος της με πολύ καλή συμπεριφορά.

Στο μεταξύ οι Βρεττάκοι ξεκινάνε την προσπάθειά τους να εξαγοράσουν τον ελαιώνα του Μιχάλη. Εκείνος όμως απορρίπτει κατευθείαν την προσφορά τους καθώς θεωρεί ότι τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Τότε αναλαμβάνει δράση η Αθηνά η οποία ξεκινάει αυτή τις διαπραγματεύσεις. Την ώρα που η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον εισαγγελέα η Αθηνά πράγματι έρχεται πιο κοντά μαζί του με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ευχάριστο τέλος και τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία.

Παράλληλα ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη σειρά ικανό να παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή του Ισίδωρου. Η Αμαλία διορίζεται γραμματέας του στο Δημαρχείο και οι δυο τους θα έρθουν κοντά. Την ίδια ώρα η Ευτυχία ταράζεται από την πρόσκληση της Ιουλίας για φαγητό και λέει στην Άννα ότι θέλει να εξομολογηθεί τον φόνο που έκανε σε παπά.

Η γη της ελιάς: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Χαμός με τον Ανδρέα – Τι τρέμει ο Δημοσθένης

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις ακατάλληλες σκηνές Άννας – Δημήτρη

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τελείωσε» τον Κατσάνοφ και έφυγε για τον τελικό του Australian Open! (vids)