Η γη της ελιάς φέρνει νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχειά της όπου νέοι χαρακτήρες βλέπουμε να εισβάλουν στην ιστορία παίζοντας τον δικό τους ρόλο σε αυτή.

Ο θάνατος του Κίμωνα θα σοκάρει την Αρεόπολη και θα βρίσκεται στο επίκεντρο και στη συνέχεια. Μάλιστα ο χαμός του θα φέρει στην πόλη τον κολλητό του φίλο τον Ανδρέα ο οποίος αποκαλύπτει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Συναντιέται με τη Δήμητρα και τα όσα της λέει εντείνουν τις υποψίες της κοπέλας ρίχνοντας φως στα σκοτεινά σημεία. Ο Δημοσθένης την ίδια ώρα όμως τρέμει αυτή τη συνάντηση. Θα δει τη Δήμητρα να συνομιλεί με τον Ανδρέα όμως όταν την ρωτήσει ευθέως αν αυτή συναντήθηκε μαζί του η απάντησή της θα είναι αρνητική. Αυτός όμως ξέρει πολύ καλά ότι η αστυνομικός λέει ψέματα και ανησυχεί πως γίνεται αστυνομική έρευνα πίσω από την πλάτη του την ώρα που ήδη συνεχίζονται οι έρευνες για την επίθεση στο σπίτι του Κεφάλα στην Αθήνα. Ο Δημοσθένης αρχίζει να σκέφτεται μήπως χρειάζεται να βγάλει τη Δήμητρα από τη μέση.

Την ίδια ώρα μαφιόζικο χτύπημα θα δεχθεί και ο Λυκούργος  στην προσπάθειά του να ανακαλύψει το κύκλωμα που κυκλοφορεί στο καφενείο του Πότη. Οι προσπάθειές του να βγάλουν τον Χρήστο από τη φυλακή τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια με την οικογένειά του να δέχεται επίσης απειλές.

Η γη της ελιάς: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σε σοκ ο Φίλιππος-Ο Μάνος φοβάται για την Μαρίνα

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα