Η απόφαση του Ισίδωρου να ζητήσει διαζύγιο από την Αμαλία στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, της προκαλεί ακόμα πιο έντονα την δίψα της για εκδίκηση. Η Αμαλία μετά την πανωλεθρία που έζησε με τα ηχητικά μηνύματα της Αθηνάς που ξεσκέπασαν την κομπίνα που έστησε εναντίον της αλλά και το χαρακτήρα της απέναντι στον Ισίδωρο είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος ζητάει από το Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο σύμφωνο που είχε κάνει με την Αμαλία αλλά εκείνη σκοπεύει να τον δυσκολέψει.

Όμως ο Βρεττάκος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα τηρήσει το προγαμιαίο συμβόλαιο. Όλα δείχνουν έτοιμα για το γάμο Αθηνάς και Τζον.
Η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές προθέσεις της και φαίνεται πως θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθήνα και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για εκείνη από την μέρα του γάμου. Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται στο δημαρχείο υπό τις ευλογίες του Ισίδωρου και στη συνέχεια ακολουθεί γλέντι με όλη την Μάνη καλεσμένη.

Το κέφι σύντομα θα χαλάσει όταν εμφανιστεί η Αμαλία, αποφασισμένη να καταστρέψει την χαρά της ημέρας. Δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές κάποιων ηρώων και θα συμπαρασύρουν τις ζωές κάποιων άλλων με οδυνηρό τρόπο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor MEGA SPOILER: Έτσι θα κριθεί το έπαθλο με το αυτοκίνητο!

F1: Ο Max Verstappen αντιδρά σε ένα πολύ περίεργο και ενοχλητικό κύμα απειλών και φημών για την Kelly Piquet

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος τις τακτοποιεί… όλες πριν φύγει για πάντα!