Η αλήθεια για τον Παρασκευά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, θα βγει στο φως, καθώς η Ειρήνη αποκαλύπτει στη Θοδώρα ότι εδώ και πολλούς μήνες «τραβιέται»  μαζί του και περνούν πολύ σούπερ και η Θοδώρα γίνεται ράκος. Ειδικά τώρα που περιμένει το παιδί του, αισθάνεται δύο φορές προδομένη.

Την ίδια στιγμή, μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά. Ο Χρήστος πιεσμένος από τις καταστάσεις, νιώθει ότι δεν μπορεί ν’ αντέξει όλο αυτό το βάρος και να κρύβεται. Παράλληλα αισθάνεται τύψεις για την Αφροδίτη, η οποία δείχνει τόσο καλοπροαίρετη στην Αριάδνη. Ετσι, θέλοντας να βγάλει αυτό το βάρος, αποκαλύπτει στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι την Αφροδίτη την αγαπάει όμως δεν έπρεπε να την παντρευτεί γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη!

Τόσο η Ισμήνη όσο και ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί.

Κι ενώ αυτός ο γάμος δείχνει να πηγαίνει προς την καταστροφή, η σχέση του Στάθη και της Ιουλίας αρχίζει να παίρνει τον δρόμο της. Ολοι πέφτουν πάνω τους και κυρίως πάνω στον Στάθη για να τον πείσουν ότι είναι κρίμα για ένα πείσμα και έναν εγωισμό να μην παντρευτούν, ειδικά τώρα που περιμένουν κι άλλο παιδί. Ο  Μάνος επίσης του κάνει μια κουβέντα για να πάρει το κορίτσι!

Η Ιουλία έχει ήδη εκφραστεί ότι είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά και ο Στάθης έχει τα δικά του σχέδια. Δύο είναι τα θέματα που θέλει να λύσει. Το ένα είναι το οικονομικό, όπου θέλει να γίνει οικονομικά ισχυρός και το άλλο είναι η Αριάδνη, όπου προσπαθεί να την κάνει να αποδειχτεί την Ιουλία.

‘Όμως στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, ο Στάθης δεν θα διστάσει να δείξει τα αισθήματά του για την Ιουλία μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Ο Πότης με την Άννα κάνουν μια ακόμα μουσική βραδιά στο καφενείο και σχεδόν όλοι είναι μαζεμένοι εκεί. Ανάμεσά τους και ο Στάθης. Λίγο αργότερα και χωρίς να περιμένει κανείς μπαίνει η Ιουλία. Ο Στάθης την κοιτάζει με λατρεία, παίρνει το μικρόφωνο και της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Τέλος η Βασιλική με τον Φίλιππο χωρίζουν και δεν κάνει κανείς τους πίσω. Μάλιστα η Βασιλική μία μέρα πριν τσακωθεί άσχημα με τον Φίλιππο, βλέπει ένα άσχημο και προφητικό όνειρο, που δεν αργεί να βγει αληθινό.

Καιρό τώρα δύο οι δυο τους τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα για την Αριάδνη!

Κι όμως το ζευγάρι φτάνει στα άκρα και η Βασιλική παίρνει το παιδί και φεύγει για να μείνει στο σπίτι της μάνας της. Και οι δύο μέσα τους υποφέρουν, αλλά κανείς όπως Θα δούμε δεν πρόκειται να κάνει ένα βήμα πίσω!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;