Κι ενώ το φινάλε της σειράς Η Γη της Ελιάς πλησιάζει, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη! Η οικογένεια Καπερνάρου ετοιμάζεται για μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη, καθώς θα υποδεχτεί ξανά πίσω τον Στέφανο, ο οποίος ξαναμπαίνει δυναμικά πλέον στη σειρά. Ο Λίαμ Άιρλαντ, αφού έχει τελειώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις (αυτός ήταν ο λόγος που σεναριακά «μετανάστευσε»), επιστρέφει στη Μάνη για νέες περιπέτειες και νέους…έρωτες!

Από την άλλη θα δούμε ότι ο Αλέξης μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης συλλαμβάνεται. Η Μαργαρίτα είναι σε κακή κατάσταση, θρηνεί για το κορίτσι, έχει τύψεις γιατί δεν το σταμάτησε αυτό, ντρέπεται για όσα έχει κάνει ο γιος της, αλλά πάνω απ όλα είναι μάνα. Ο Αλέξης δεν μπορεί να διαχειριστεί πλέον τίποτα. Σκότωσε ό,τι τον κρατούσε στη ζωή, δολοφόνησε τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Το μυαλό του πλέον βρίσκεται σε άλλα μονοπάτια, σ’ αυτά του θανάτου και δεν αργεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Η αυτοκτονία του είναι η χαριστική βολή στην καρδιά της Μαργαρίτας που ραγίζει για πάντα. Η μόνη της παρηγοριά είναι η Αθηνά, που δεν την αφήνει λεπτό από κοντά της.

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στο μέλλον της Άννας και του Πότη. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια για τα συναισθήματά τους θα έρθουν στο φως. Το ζευγάρι, αφού θα περάσει από διάφορα στάδια, Θα καταλάβει ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με την αποκάλυψη-Η Ευγενία μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Μάρκου και όχι του Ιάσονα

Σε άλλη οικονομική βάση ο Ολυμπιακός

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Θα προλάβει;