Ο Ραφαήλ Καριωτάκης πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς και όλοι αναρωτήθηκαν τι θέλει ένας tik toker σε ένα σίριαλ!

Τι απαντά ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Πολλέs φορές η ζωή παίζει περίεργο παιχνίδια. Η υποκριτική ήταν κάτι ου πάντοτε με γοήτευε και ήθελα να ασχοληθώ, απλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία για διάφορους λόγους.

Τι απαντά ο ίδιος στην ερώτηση αν αυξήθηκαν οι ακόλουθοι μετά τη σειρά. «Αν και είναι κάτι που δεν είναι υψίστης σημασίας στην παρούσα φάση της ζωής μου, ναι αυξήθηκαν.Κυρίως στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν φίλοι στο Instagram αρκετό καιρό πριν γίνει κάποια πρόταση γιο τον ρόλο. Κάποια στιγμή είδε ένα μήνυμα που ζητούσε το τηλέφωνό του. Στην αρχή ζήτησε ένα βίντεο-castίng και έπειτα του προτάθηκε ο ρόλοs του Λεωνίδα.

Σύμφωνα με τα όσα λέει δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τιs κάμερεs. Κυρίωs τον πανικόβαλε το γεγονός ότι θα παίζει δίπλα σε τόσο σπουδαία ονόματα στον χώρο της υποκριττκήs, κάτι το οποίο του πέρασε σύντομα με το που συνειδητοποίησε ότι «Η γη τηs ελιάs» είναι μια οικογένεια, που έχει μόνο να προσφέρει και όχι να κατακρίνει.

Η Γη της Ελιάς: Αθλητής στίβου ο Λεωνίδας!

Ο Ραφαήλ αποκάλυψε επίσης ότι ο Λεωνίδας είναι αθλητήs στίβου από 6 χρόνων. Εχει μάθει από παιδί τι σημαίνει πειθαρχία. Ωστόσο δεν απάντησε στην ερώτηση αν θα σωθεί το θερμοκήπιο.

Είπε όμως ότι θα φτάσουν στην καταστροφή και θα έχουν επικούς καβγάδεs με την Άννα γιατί «μέσα στον πανικό τους θα ρίχνει ο ένας ευθύνες στον άλλον».

 

Το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή 10 Απριλίου