Ο Παρασκευάς στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Για πότε βρέθηκε αρραβωνιασμένος δεν μπορεί να το καταλάβει, ενώ η συνεχόμενη πίεση που δέχεται από νύφη και πεθερό, τον τρομοκρατεί και παίρνει τα… όρη και τ’ άγρια βουνά!
Ο Παρασκευάs δεν δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Χωρίς να το θέλει έχει βρεθεί αρραβωνιασμένος και πιεσμένος. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη αισθάνεται απογοήτευση από τη στάση του
Παρασκευά και πιστεύει ότι θα τον χάσει. Η ίδια εξομολογείται στη Θοδώρα, που ακόμα τον θέλει, ότι είναι να σκάσει με τη συμπεριφορά του αφού έχει μία μούρη μέχρι το πάτωμα.

Λίγο αργότερο η Ειρήνη κάνει ένα ακόμα βήμα και προτείνει στον Παρασκευά να πάει εκεί και να συγκατοικήσουν.  Ο Παρασκευάς την κοιτάζει με απορία και τη ρωτάει αν είναι καλά και πού να συγκατοικήσουν! Τότε είναι που η Ειρήνη του ρίχνει τη « βόμβα»: «Τι πού, καλέ; Στο σπίτι μου μαζί με τους γονείς μου. Το σπίτι είναι τεράστιο»

Ο Παρασκευάς μην αντέχοντας άλλο, αποφασίζει να φύγει από την Αρεόπολη και να εξαφανιστεί. Ο ίδιος μονολογεί ότι αυτό ήταν! Θα φύγει και δεν θα τον ξαναδεί κανείς!

Έντρομος ο Παρασκευάς, είναι αποφασισμέvoς να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τη Μάνη, αν τελικά τον υποχρεώσει ο Δημοσθένης να μείνει «σώγαμπρος» στο σπίτι του και το δηλώνει παντού.

Ωστόσο, γίνεται αυτό που φοβόταν, καθώς ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να μείνει στο σπίτι τους: «Δεν ακούω κουβέντα. Αύριο κιόλας σε περιμένω. Ζάχαρη θα περάσουμε», του λέει.

Ο Παρασκευάς στην κυριολεξία βρίσκεται σε απόγνωση και προκειμένου να γλιτώσει τη συγκατοίκηση, παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη, αλλά κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου. Τον παρακαλεί να μην πει σε κανέναν ότι τον είδε και θα του το χρωστάει μία ζωή!

Ο Λυκούργος το δέχεται, αλλά αυτή η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με κάποια προβλήματα αλλά και με κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη ψάχνει παντού τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε εν μία νυκτί.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Μαρμίτα: Ένταση μετά τη «μπηχτή» για τιτλούχους ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό και ΠΑΟ, ΑΕΚ… για συλλαλητήρια!

Το Ναυάγιο: Σοκ για την Ειρήνη- Βρίσκει και ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης