Η Βάσω στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο,  μαθαίνει τη σοκαριστική αλήθεια για τον σκοτεινό ρόλο του Δημήτρη στον θάνατο των γονιών του Άγγελου και αποφασίζει να κόψει τους δεσμούς με την οικογένειά της. Ο Ιπποκράτης επιτίθεται στον Πέτρο. Ο Δημοσθένης συναντιέται με τα θύματα του ναυαγίου ελπίζοντας να τους πείσει να τους αναλάβει. Κάποιος από αυτούς όμως εκφράζει έντονες ενστάσεις. Η Ευγενία συναντιέται με τον Άγγελο και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τον Ιπποκράτη. Ο Βασίλης διαβάζει στην εφημερίδα τις καταγγελίες για εμπορία βρεφών και ταράζεται. Η Μαρία και ο Βλάσσης αποκαλύπτουν στην έκπληκτη Θοδώρα πως ο Δημήτρης είναι τοκογλύφος ελπίζοντας πως έτσι θα την απομακρύνουν από το μεσιτικό γραφείο.

Η Βάσω, τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, πηγαίνει και βρίσκει τον Άγγελο στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσουν κάθε παρεξήγηση μεταξύ τους. Του ανακοινώνει λοιπόν πως γνωρίζει τα πάντα και ότι επιλέγει εκείνον.

Στα επόμενα επεισόδια η Ειρήνη θα βρεθεί στον κήπο του σπιτιού του Ιπποκράτη και θα κάνει βόλτα μαζί με τον Ορφέα και εκείνος θα της κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Θα της εξομολογηθεί πως ο πατέρας του ο Ιπποκράτης δεν τον αφήνει να πλησιάσει στο πηγάδι. Εκείνη τον πηγαίνει κοντά και αμέσως βλέπουν κάτι να επιπλέει. Η Ειρήνη λέει στον Ορφέα πως πρόκειται για σκουπίδια.

Την άλλη μέρα κι αφού η Ειρήνη μιλάει με την Δήμητρα για το συμβάν, πηγαίνουν μαζί στον κήπο δίπλα στο πηγάδι. Θέλουν να δουν αν όντως ο Ιπποκράτης κάτι κρύβει σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας του, της Κλαίρης. Οι δύο γυναίκες θα πλησιάσουν το πηγάδι αρκετά και θα αντικρίσουν κάτι φρικιαστικό. Ωστόσο, η Ειρήνη, για να μην τρομάξει το αγόρι, θα του πει: «Δεν είναι τίποτα, Ορφέα μου. Σίγουρα κάποιο σκουπίδι. Μάλλον όμως ήρθε και η ώρα να γυρίσουμε πίσω. Αύριο πάλι βόλτα».

Οι δυο τους θα μπουν στο σπίτι και εκείνη έντρομη θα μιλήσει στη Δήμητρα γι’ αυτό που είδε. Μαζί, την επόμενη μέρα θα βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο του κήπου, όπου και θα διαπιστώσουν αυτό που με τόσο κόπο έκρυβε ο Λιμενικός. Πως ο ίδιος έχει σκοτώσει και πετάξει τη γυναίκα του μέσα στο πηγάδι. Το σοκ των δύο γυναικών θα είναι τεράστιο και δεν θα ξέρουν πώς να το διαχειριστούν…

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 21/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Viral αγρότης συμβουλεύει: Έτσι διαλέγουμε σωστά το καρπούζι (vid)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εφιάλτες του Χρήστου έγιναν πραγματικότητα-Ο Στασινόπουλος σε ανάγκη