Ο Κουράκος είδαμε ότι ακύρωσε το γάμο του με την Ευτυχία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, μόλις παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ DNA, που βρέθηκε στο σπίτι της, το οποίο ταυτοποιήθηκε με αυτό του Ανέστη. Εκείνη του ομολογεί τα πάντα, πώς έφτασε στο φόνο του απάνθρωπου και κακοποιητικού συντρόφου της, αλλά, όσα ελαφρυντικά κι αν έχει, το καθήκον τού επιβάλλει να τη συλλάβει. Άλλωστε, εκτός από τον ίδιο, την αλήθεια για τα αποτελέσματα του τεστ γνωρίζει και ο Δαμιανός, ο οποίος θεωρεί ζήτημα τιμής να αποδοθεί δικαιοσύνη για το φόνο του Ανέστη.

Η Ευτυχία περιέγραψε κάθε στιγμή από τη μοιραία νύχτα του φόνου στον Κουράκο. Ο Ανέστης, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, έπινε διαρκώς και εκείνο το βράδυ, μεθυσμένος, έφτασε έξω από την πόρτα της. Μόλις εκείνη τον αντιλήφθηκε, τρομοκρατήθηκε. Της χτυπούσε την πόρτα, αλλά δεν του άνοιγε. Οπότε εκείνος παραβίασε την πόρτα με κατσαβίδι. Μόλις προσπάθησε να τη βιάσει, τον σκότωσε.

Ο Γιώργης, με ραγισμένη καρδιά, παρότι νιώθει εξαπατημένος, δεν μπορεί να  αφήσει τη γυναίκα που αγαπά και έχει περάσει τόσα δεινά, να μπει φυλακή. Αποφασίζει να τη βοηθήσει να φύγει μακριά, καθυστερώντας τη σύλληψή της.
Ο Δαμιανός, γνωρίζοντας την αλήθεια, δεν κρατά το στόμα του κλειστό. Αν και όλοι γνώριζαν το ποιόν του Ανέστη, ο Δαμιανός αποφασίζει να το παίξει αδέκαστος. Σύντομα και συγκεκριμένα στον τρίτο κύκλο, στη μικρή κοινωνία της Μάνης κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Κουράκος διευκόλυνε την Ευτυχία να φύγει.

Ως διοικητής του αστυνομικού τμήματος, θα κληθεί σε πειθαρχικό έλεγχο και στη συνέχεια θα του επιβληθεί προσωρινή αργία από τα καθήκοντά του… Ωστόσο, σε αυτή την περιπέτειά του δεν θα είναι μόνος, θα βρει στήριξη και συμπαράσταση από την αστυνόμο Δημήτρα καί τον Ισίδωρο, που ως δήμαρχος εχει αυξημένη επιρροή… Επιπλέον, και η Ευτυχία δεν θα επιτρέψει ο αγαπημένος της να τιμωρηθεί για το δικό της λάθος.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αμαλίας!

Viral: Απίστευτο γκολ σε τοπικό της Αγγλίας – Πέρασε όλη την ομάδα και κρέμασε τον τερματοφύλακα με «ραμπόνα»! (vid)

Σασμός: Ανατροπή-Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά!