‘Οπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς, η μυστική αποστολή της Δήμητρας έχει απρόσμενη εξέλιξη και η αστυνόμος καταλήγει να κινδυνεύει στα χέρια των Ρουσσέων, που την κρατούν όμηρο και τη βασανίζουν να τους αποκαλύψει την αληθινή ταυτότητά της αλλά και τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στο σπίτι τους.

Ωστόσο, ενημερώνεται η Αστυνομία και ο Κουράκος καταφέρνει και σώζει τη ζωή της, οργανώνοντας μία επιχείρηση. Από τότε η Δήμητρα αρχίζει να φέρεται περίεργα και απομακρύνεται από δίπλα του. Μάλιστα, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τι την απασχολεί και κάθε προσπάθεια του Γιώργη να την προσεγγίσει πέφτει στο κενό.

Λίγες ημέρες αργότερα, η κοπέλα αποφασίζει να εξομολογηθεί την αλήθεια στον σύντροφό της, σοκάροντάς τον. Για την ακρίβεια, του λέει ότι ήταν έγκυος στο παιδί τους και αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη της, καθώς πρόκειται να πάει να εργαστεί στο εξωτερικό. Εκείνος, μη μπορώντας να πιστέψει αυτά που ακούει, γίνεται έξαλλος από θυμό τόσο από την πράξη της να κάνει έκτρωση χωρις να του το πει οσο και για την απόφασή της να τον εγκαταλείψει. Με έντονο ύφος, λοιπόν, της ζητάει εξηγήσεις. Τότε, η Δήμητρα λέει ξεκάθαρα στον Γιώργη όπωςαναφέρει το MyTv, ότι έχει πάρει την απόφαση να τον χωρίσει οριστικά και να αφήσει για πάντα πίσω της τη Μάνη, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση-Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης

Survivor: Ο Χανταμπάκης έστειλε επικό δώρο στην Όλγα και «έριξε» το Twitter

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στη φυλακή ο Επιφάνειος-Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος!