Η συμπεριφορά της Μυρτάλης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, την έχει βάλει στην απομόνωση και όλοι, τόσο από τον οικογενειακό της περίγυρο όσο και από τον φιλικό, δεν θέλουν πλέον να έχουν πολλά-πολλά μαζί της. Από τότε που πήρε στα χέρια της εξουσία έχει αλλάξει άρδην η συμπεριφορά της και μιλάει υποτιμητικά και άσχημα στον καθένα που συναναστρέφεται. Ακόμα και η Ιουλία που πάντα έπαιρνε το μέρος της, μέχρι και εκείνη έχει απομακρυνθεί από κοντά της.

Η Μυρτάλη νιώθει μόνη και ζητά την συμπαράσταση του Χρήστου, ο οποίος της επισημαίνει τα λάθη της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καβγαδίσουν έντονα. Οι εντάσεις ανάμεσά τους αυξάνονται συνεχώς και το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση. Ο Αλέξης, πανταχού παρών εμφανίζεται και την παρηγορεί… ερωτικά! Την επόμενη  μέρα στη σειρά του MEGA, η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι έκανε πάλι έρωτα μετον Αλέξη και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο.

Η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα ενώ την ίδια ώρα ο Κουράκος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μια σωστή ευκαιρία στον γάμο του.

Η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής και εκείνος δέχεται να πληρώσει για αυτές.

Ταυτόχρονα ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά στη φυλακή και τη συγκινεί με όσα της λέει. Στο μεταξύ, η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στη δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου και ίσως να είναι η απόδειξη της αθωότητας για την Αθηνά. Ομως η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά, έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της γυναίκας στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης αλυσοδένει τον Τίμο-Τον απειλεί με όπλο!

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Αλλαγές τελευταίας στιγμής στα προϊόντα – Πότε θα εφαρμοστεί

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Γιατί είχε φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του-Είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας;