Ο Δημοσθένης στη σειρά Η Γη της Ελιάς μαθαίνει το μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη του.

Ο Ισίδωρος πριν χρόνια είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα, είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του ένα νέο κορίτσι και το είχε αφήσει ανάπηρο. Το ατύχημα είχε φροντίσει να μείνει κρυφό για να μην πληγεί το κύρος του και το κύρος της οικογένειάς του, ενώ είχε έρθει σε συμβιβασμό με την οικογένεια του κοριτσιού και όλα αυτά τα χρόνια κάθε μήνα είχε εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό το οποίο διέθετε για την Ελένη Κάραλη, ενώ τη συμπεριέλαβε στη διαθήκη του όταν πεθάνει και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να πληρώνει το μηνιαίο ποσό κι έτσι η γυναίκα να αποζημιωθεί με το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου!

Ο Δημοσθένης ξέρει πλέον ότι μπορεί να βγάλει λεφτά από αυτή την ιστορία και βάζει τους δικούς του να τον εκβιάσουν. Έτσι του τηλεφωνούν και αρχίζουν τον εκβιασμό ζητώντας ένα εκατομμύριο για να μην τον ξεφτιλίσουν!

Ο Ισίδωρος κλείνει το τηλέφωνο και προβληματίζεται έντονα. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης εντείνει τον εκβιασμό του στον Ισίδωρο, ο οποίος δεν θέλει να ενδώσει και υποχρεώνεται πλέον να πει τα πάντα στην οικογένειά του αλλά και στον Κουράκο προκειμένου να συλλάβει τον εκβιαστή του.

Σε επόμενη κλήση ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο, ώστε να εισπράξει τα χρήματα του εκβιασμού. Μετά από συνεννόηση με τον Κουράκο, ο Ισίδωρος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο που του έχουν υποδείξει, ενώ η αστυνομία διακριτικά παρακολουθεί ποιος θα εμφανιστεί για να τα πάρει. Έτσι, μόλις εμφανίζεται το τσιράκι του Δημοσθένη, που τον έχει στείλει για λογαριασμό του, η αστυνομία επεμβαίνει και τον συλλαμβάνει.

Μόλις ο Δημοσθένης μαθαίνει για την παγίδα και τη σύλληψη του «δικού του» γίνεται έξαλλος και τα βάζει με την αστυνομία. Στο πλευρό του στέκεται για άλλη μια φορά ο Βαγιάκος ο οποίος του δίνει μια ιδέα για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπέρ Κουτσελίνη: Έτσι ειρωνεύτηκε την Μαίρη Συνατσάκη-Κανείς δεν είναι άγιος!

Άμπου Ντάμπι, Ντουυυυυ!!! Άγριος καβγάς στην F1 σε VIP πάρτυ

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τελειώνει τον Πότη-Θα τα διαλύσει όλα με τη νέα της δουλειά