Μετά την επιμονή του Στάθη, η Αριάδνη τελικά παραδέχεται στον Στάθη ότι τα κλειδιά τα ξέχασε ο Χρήστος στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Η ίδια υποστηρίζει ότι απλά πήγε για έναν καφέ χωρίς φυσικά να πείθει τον πατέρα της. Λίγο αργότερα ο Χρήστος εκφράζει τον έρωτά του στην Αριάδνη και της λέει ότι δε θέλει άλλο να κρύβεται και να κοροϊδεύει την Αφροδίτη γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα του γι αυτό και σκοπεύει να της πει να χωρίσουν!

Στο μεταξύ, ο Στάθης είναι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι τρέχει με τον Χρήστο και αυτό τον τρελαίνει, ενώ επηρεασμένος απ’ αυτή του τη σκέψη, η σχέση του με την Αριάδνη κρέμεται από μια κλωστή καθώς εκείνος της δηλώνει πως αν συμβαίνει κάτι με τον Χρήστο, δεν πρόκειται να το ανεχτεί γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεφτιλίσει στη Μάνη κι εκείνη αρνείται τα πάντα! Λίγο αργότερα ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία για όλα όσα έχουν συμβεί και κυρίως για τους φόβους του. Η Ιουλία ωστόσο είναι πιο ψύχραιμη και τον συμβουλεύει να μην το τραβήξει στα άκρα αφού μπορεί να τη χάσουν πάλι!

Εκείνος όμως παρακολουθεί την Αριάδνη και τον πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο. Θυμωμένος με αυτό που ανακάλυψε ζητάει από τον Χρήστο τον λόγο και εκείνος του λέει ότι είναι ερωτευμένοι και θα χωρίσει! Αυτά που ακούει ο Στάθης δεν του αρέσουν και την ίδια στιγμή απαιτεί από την Αριάδνη να σταματήσει κάθε επαφή με τον Χρήστο, πριν το μάθει όλη η Αρεόπολη και γίνουν ρεζίλι, αλλά η Αριάδνη λέει στον πατέρα της ότι δεν υπάρχει περίπτωση και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι. Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και ότι αν μαθευτεί δεν θα έχουν μούτρα να κυκλοφορήσουν και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι αυτή τη σχέση! Ο ίδιος ζητάει το λόγο γιατί τον άφησε στα σκοτάδια και ότι δεν είναι φίλος!

Ο Λυκούργος προσπαθεί να τα μπαλώσει, αλλά οι δύο φίλοι τσακώνονται πολύ άσχημα και λένε κουβέντες που βάζουν τέλος στη φιλία τους. Την ίδια στιγμή η Βασιλική βλέπει την Αριάδνη να μπαίνει στον ξενώνα στο Οίτυλο και ρωτάει τον Στάθη τι έγινε και έφυγε από το σπίτι αλλά ο Στάθης βρίσκει μια δικαιολογία.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναστατωμένος ο Ντίνος από το γάμο της Αμαλίας-Είδε αυτό που δεν έπρεπε!

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Survivor spoiler: Και ο Τζέιμς Καφετζής θέλει την ψηφοφορία-Τι θα κάνει ο Ατζούν;