Ο Στάθης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, θεωρεί ότι στο πρόσωπο της Εύας έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του. Η Αρετή βγαίνει εκτός εαυτού όταν μαθαίνει τα νέα και αποφασίζει να τον καταστρέψει και οικονομικά!

Η Εύα δείχνει όλο και πιο ερωτευμένη με τον Στάθη στη σειρά του Mega. Μάλιστα πηγαίνει μαζί του στην Καλαμάτα για να διαλέξουν δώρα για το μωρό τηs Βασιλικήs. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος αναφέρει στην Αρετή ότι ο Στάθης έχει προχωρήσει στη ζωή του με μία νέα και όμορφη γυναίκα. Μάλιστα της επισημαίνει και για τις επιχειρήσεις στη Μάνη.

Ωστόσο εκείνη δείχνει αδιαφορία λέγοντάς του ότι χαίρεται για αυτή την έκβαση. Λίγο αργότερα όμως η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και την Εύα σε τρυφερή στιγμή, που δεν αφήνει αμφιβολίεs για τη σχέση τουs.

Η Αρετή τρελαίνεται και παίρνει τη μεγάλη απόφαση! Από τη μια να τον διώξει από το σπίτι και να αρχίσει τη διαδικασία για το διαζύγιο και από την άλλη τον τρόπο με τον οποίο Θα τον εκδικηθεί και θα τον κάνει μείνει στον… δρόμο!

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή σχεδιάζει την καταστροφή του Στάθη!

Ξέρει πάρα πολύ καλά , ότι έχει το πάνω χέρι στην περιουσία και αυτο θα το χρησιμοποιήσει για να τον εκδικηθεί. Στο μεταξύ η Άννα γνωρίζει την Εύα και ενθουσιάζεται γιατί, όπως αποδεικνύεται από την κουβέντα, είναι συγγενή από τη μητέρα τηs Εύας. Η Άννα δεν χαίρεται όμωs μόνο γι’ αυτό, αρχίζει να θαυμάζει την Εύα επειδή είναι μια δυναμική γυναίκα.

Στο μεταξύ, αφού η Εύα αποφασίζει να μείνει στη Μάνη, αρχίζει να ιμάχνει για μόνιμο κατάλυμα στην περιοχή, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει. Αγνοεί ωστόσο την ύπαρξη τηs Αρετήs, η οποία καιροφυλακτεί! Η αντίζηλή της αναζητά παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη. Φυσικά, όπωs θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αρετή ανακαλύπτει ποια είναι αυτή η γυναίκα και αρχίζουν οι ομηρικοί καβγάδεs μετον Στάθη. Εκείνος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Τότε το μυαλό τηs Αρετήs κάνει ανάποδη στροφή και βάζει μπροστά το σχέδιο καταστροφήs του. Μελετά κάθε λεπτομέρεια για να τον αφήσει μόνο με τα ρούχα που φοράει! Μάλιστα αποφασίζει να του δώσει νωρίτερα το διαζύγιο!