Η Ιουλία παίρνει τα αποτελέσματα και ανακαλύπτει μέσω τεστ DNA στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ότι η κόρη της ζει. Αμέσως ενημερώνει τον Στάθη και εκείνος της τονίζει ότι θέλει μεγάλη προσοχή, αφού πρέπει αρχικά να επικοινωνήσει με την κοπέλα που φαίνεται να έχει κοινό DNA με εκείνη, αλλά η Ιουλία δεν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα και του λέει ότι φοβάται!

Ωστόσο δεν μπορεί άλλο να περιμένει και η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Του λέει ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη ενώ ο Στάθης την προτρέπει να μην  τα παρατήσει!

Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ.

Όπως θα δούμε, ο ντετέκτιβ μετά από πολλές έρευνες ανακαλύπτει την Αριάδνη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις και εργάζεται στο εστιατόριο ενός μεγάλου πεντάστερου ξενοδοχείου. Ο ντετέκτιβ αμέσως θα ενημερώσει την Ιουλία και εκείνη χωρίς άλλη σκέψη θα πάει στη Θεσσαλονίκη και αφού ο ντετέκτιβ της πει τα πάντα για την κοπέλα, εκείνη πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου δουλεύει.

Μόλις τη βλέπει της κόβονται τα πόδια. Δεν μπορεί να κάνει βήμα, δεν μπορεί να της μιλήσει, μόνο την κοιτάζει και κλαίει σπαρακτικά. Η πρώτη συγκλονιστική στιγμή όπου αντικρίζει για πρώτη φορά το παιδί το οποίο πίστευε μέχρι χθες ότι έχει πεθάνει σημαδεύει την Ιουλία, η οποία επιστρέφει καταρρακωμένη στη Μάνη. Εκεί θα ενημερώσει τον Στάθη, που αποφασίζει αμέσως να πάει να τη βρει. Τα πράγματα όμως σ’ αυτή τη συνάντηση πατέρα και κόρης θα είναι πολύ διαφορετικά, καθώς ο Στάθης Θα της αποκαλύψει άμεσα ότι είναι ο πατέρας της!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί;

Το διάσημο ζευγάρι, η «Ομάδα Τσιτσιδόσα» απάντησε στις φήμες

Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία βάζει τέλος στη Μαργέτα με απίστευτο τρόπο