Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στην Ασπασία πως δεν θέλει να ξαναδεί τη Δήμητρα μέσα στο σπίτι τους στη Γη της Ελιάς την ώρα που αυτή συνεχίζει τις έρευνές της και παράλληλα κάνει εξαιρετική δουλειά περιπολώντας στους δρόμους της πόλης. Κάποια στιγμή λαμβάνει σήμα για μια γυναίκα που κινδυνεύει· εντοπίζει το δράστη, τον κυνηγά και τον συλλαμβάνει. Λίγο αργότερα, όμως, η Αρεόπολη και κυρίως οι Βρετττάκοι συνταράσσονται από ένα έγκλημα με το οποίο θα αργήσουν να ξεμπερδέψουν. Βγαίνοντας από το σπίτι, ο Μάνος δέχεται επίθεση από κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον ρίχνουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίζονται.

Οι ώρες περνούν και η Μαρίνα απορεί γιατί ο άντρας της δεν ήρθε να την πάρει από το ανθοπωλείο, όπως είχαν συμφωνήσει. Θεωρεί ότι το ξέχασε και επιστρέφει μόνη της στο σπίτι, αλλά δεν τον βρίσκει εκεί. Μάλιστα, ο Ισίδωρος της λέει πως ο Μάνος έχει φύγει από το πρωί και δεν έχει φανεί. Ανήσυχοι και οι δύο, προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και του αφήνουν λίγο ακόμα χρόνο. Όταν πια εκείνος δεν δίνει κανένα σημείο ζωής, αποφασίζουν να τηλεφωνήσουν στον Γιώργη και να του πουν τι συμβαίνει. Εκείνος καταλαβαίνει ότι μάλλον έχουν να κάνουν με υπόθεση απαγωγής και του λέει να μη μιλήσουν σε κανέναν άλλο.

Έπειτα ενημερώνει τη Δήμητρα και επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για απαγωγή ενώ την ίδια ώρα ο Μάνος κλείνεται σε μία αποθήκη από τους απαγωγείς.

Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Αλέκος-Αναπάντεχη τροπή

Το απίθανο που συμβαίνει με τον Φορτούνη φέτος

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με Γιώργη και Νίτσα-Η Βρεττώ απαγορεύει να παντρευτούν!