Ο Γιώργης, σίγουρος ότι η Ιουλία τον απατάει με τον Στάθη στη σειρά Η Γη της Ελάς, της στήνει παγίδα και η Ιουλία πέφτει μέσα. Το διαζύγιο πλέον ειναι μονόδρομος, ενώ οι αντιδράσεις απο το στενό τους περιβάλλον είναι σφοδρές.
Ο Γιώργης ζητάει από τπν Ιουλία να πάει μαζί του στην Αθήνα και φυσικά είναι σίγουρος ότι θα του αρνηθεί για να έχει το πεδίο ελεύθερο. Αυτή η κίνηση του Κουράκου ήταν απλά μια παγίδα για να την πιάσει στα πράσα. Η Ιουλία πέφτει μέσα σε αυτήν και καλεί τον Στάθη στο σπίτι της για να μείνουν μόνοι και να απολαύσουν το πάθος του. Η Ιουλία με τον Στάθη κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας, αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη. Ο Γιώργης μπαίνει στο σπίτι και τους πιάνει στο κρεβάτι. Όπως είναι αναμενόμενο, την προσβάλλει αφού έχει βγει εκτός εαυτού.

Ωστόσο εκείνη είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της.

Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματά του δηλώνοντας τον οριστικό χωρισμό τους. Την επόμενη μέρα η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο και του ζητάει να μην πει τίποτα στον Ισίδωρο για το λόγο του χωρισμού. Στο μεταξύ ο Στάθης της ζητά να μείνουν μαζί ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργης ζητά από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο.

Ο Στάθης πάει σπίτι της Ιουλίας ενώ την ίδια ώρα πηγαίνει και ο Ισίδωρος. Η παρουσία του Στάθη τον εξοργίζει ενώ εκείνος του λέει ότι είναι μαζί με την Ιουλία και οι δύο άντρες κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια!

Ο Λυκούργος κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τα ξαναβρεί το ζευγάρι αφού δεν γνωρίζει την πραγματική αιτία ενώ ο Στάθης θέλοντας να κλείσει στόματα για τα κουτσομπολιά, προχωρά σε μία αιφνιδιαστική κίνηση.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο ΣΚΑΪ χωρίς εορταστικό πρόγραμμα

Μιλγουόκι Μπακς: «Φωτιά και λάβρα» ο Αντετοκούνμπο – Διέλυσε τους Κινγκς με 35αρα (vids)

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η γυναίκα που χωρίζει τον Φίλιππο από την Βασιλική!